Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Két embert ajándékoz meg, ha itt vásárol

kategória: Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Programajánló, Új termékek, szolgáltatások

Idén is megrendezik azt a hagyományteremtő karácsonyi karitatív vásárt, amely a budapesti WestEnd City Centerben várja az érdeklődőket.

Idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mellett a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, a Fogd a Kezem Alapítvány, a Vakok Speciális Szakiskolája, az Összefogás Rehabilitációs Közhasznú Társaság, az Alba Civitan Nonprofit Közhasznú Kft., a Regens - Wagner Otthon, a Garai Ház Alapítvány, a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika, az SOS-Gyermekfalu
Magyarországi Alapítványa, a Moravcsik Alapítvány Pszichiátriai Betegek Nappali Intézménye, a Down Alapítvány jelenik meg.

A szervezetek olyan minőségi termékeket kínálnak, amelyeket az ellátotti körükbe tartozó, fogyatékkal élő vagy hátrányos helyzetű, emberek készítettek. Ezzel az oda látogató vásárlók nem csak kedves karácsonyi ajándékokhoz juthatnak hozzá, de a szervezetek tevékenységét, illetve azon keresztül az általuk segített embereket is támogathatják - hívják fel a figyelmet a szervezők.

A vásár november 28. - december 23. között tart nyitva, a budapesti WestEnd City
Center és a Nyugati Pályaudvar találkozásánál található téren.

2008.12.04 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések