Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Keressük az "Év Esélynövelő" nővérét, asszisztensét!

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Koleszterin, Magas vérnyomás, Szív- és érrendszeri betegségek

Országos szavazás indul március 1-jén a Magyar Kardiológusok Társasága (MKT) által idén meghirdetett Rizikó Program keretén belül, ahol a páciensek azokra a nővérekre és asszisztensekre

adhatják le szavazataikat, akiktől megítélésük szerint a legtöbb segítséget kapják a program során. A kampány a szív- és érrendszeri megbetegedések csökkentésén túl a szűrővizsgálat jelentősége, a rizikófaktorok karbantartására igyekszik felhívni az érintettek figyelmét, bevonva ebbe minél több egészségügyi dolgozót is.

A betegeknek lehetősége nyílik a háziorvosi rendelőben elérhető ajánlólapok kitöltésével asszisztenseket, nővéreket javasolni a díjra, de akár az interneten is leadhatják szavazataikat, a www.rizikoriado.hu weblapon.
A 200.000 forintos nyereményt, amelyet a Magyar Kardiológusok Társasága ajánl fel, azok a szakápolók kapják, akik a legtöbb jelölést kapták. A díjat 2010. szeptember 27-én, a Szívünk Napján adják át a nyerteseknek.

2010.03.10 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Minden második nőnél bekövetkezik

Alig van Magyarországon család, amelyben ne fordulna elő, hogy valamelyik nagyszülő rosszul lép, elesik, és combnyaktöréssel, csigolyasérüléssel kórházba kerül. Pedig mindez nem a "korral jár", hanem legtöbbször a csontritkulás következménye.

tovább

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább


Szponzorált hirdetések