Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Karriert szeretne? Virtuálisan is kaphat segítséget!

kategória: Gondolta volna?, Pszichológia, Stressz, Új termékek, szolgáltatások

Újdonságnak számító online karrier-tréningen vehetnek azok a nyitott, motivált emberek, akik biztos ismeretek birtokában tudatos döntéseket szeretnének hozni a karrierjük építésében.

Joó Zsuzsa a diplomások karrier-tanácsadója a vidékieknek is kedvezne azzal, hogy a tanácsadáshoz nem kell személyes jelenlét, meghatározott időpontban a számítógép előtt ülve, minden résztvevővel egy időben, webkamerás kapcsolat segítségével képezheti magát.

A tréning január 28-án, 10.00 órakor nyílik meg.

Az első webtréning témája és címe: "Iránytű a karrierhez".

A tapasztalat azt mutatja, hogy

- egyre tanácstalanabbak a fiatalok, mit is tanuljanak

- egyre nő az életpálya során szükségessé váló pályamódosítások száma

- egyre többször 40 év felett van szükség drasztikus váltásra.

Joó Zsuzsa kiemelte, hogy felnőttek számára nem létezik pályaalkalmassági vizsgálat, pályaválasztási tanácsadás, gyakorlatban azonban nagyon sokszor megtörténik, hogy sorozatban ugyanúgy rosszul választunk.

A HáziPatika.com szakértőjeként is dolgozó karrier-tanácsadó arra hívta fel a figyelmet, hogy a karrier megválasztása a párválasztás mellett életünk egyik legfontosabb választása, mert befolyásolja, mennyire boldogan éljük le az életünket, meghatározza az énképünket, milyen anyagiak között, hol élünk, mennyire leszünk biztonságban, kik lesznek a barátaink.

A tréningen szóba kerül az is, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni álláskereséskor, mi a szerepe az önismeretnek.

A második tréning témája nagyon fontos: Hogyan készítsünk vérprofi álláspályázatot?

Mivel a személyzeti szakemberek 60 százaléka 4 percnél többet nem tölt egy életrajzzal, ezért Joó Zsuzsa elmondja, hogy ebbe a négy percbe mit kell ahhoz belesűríteni, hogy a pályázó a biztos befutók között legyen.

A másfél órás online tréningen olyan ismeretekhez jutnak a résztvevők, amelyek segítségével könnyen megtalálják a hozzájuk legjobban illő foglalkozást a jövőben. Ennek köszönhetően nem meggondolatlanul kezdenek újabb tanulmányokba, és nem meggondolatlanul adják be a pályázataikat különböző álláshirdetésekre - tette hozzá Joó Zsuzsa.

A tréning technikailag úgy zajlik, hogy a résztvevők webkamerán keresztül tartják a kapcsolatot a trénerrel és egymással. A kapott teszteket a számítógépükön töltik ki, és az eredményeket csak ők látják.
Chat felületen folyamatosan kapcsolatba léphetnek a trénerrel, és üzenetet válthatnak egymással is.

A másfél órás élő tréning ára 3000 Ft, további információkat a http://karrier.webinariumok.hu oldalon talál.

2009.01.22 09:58:58

forrás: HáziPatika.com


Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább

Tippek:

A kipirosodott, kicserepesedett bőrt ne kozmetikai krémekkel, hanem gyógyszertárban kapható zsíros, glicerines kenőcsökkel kenje! Nagyon jó az egyszerű vazelin is, és olcsóbb a legújabb kozmetikai csodáknál!

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések