Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Karácsonyi jégmese a beteg gyermekeknek

kategória: Daganatos betegségek, Egészségügyi tájékoztatás, Gyermek-egészségügy, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

100 jegyet ajánlott fel a Disney On Ice jégmese magyarországi életre hívója a Madarász utcai Gyermekkórház onkológiai betegeinek a K&H Csoport, egyik kisvállalkozói ügyfele, a Podium Productions segítségével - olvasható a két cég közleményében.

A legszebb Disney hercegnők a jégen című, december 25-i előadását tekinthetik meg a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai Kórházában gyógyuló gyerekek.

Az 5 éve alapvetően a Csoport saját forrásaiból támogatott gyógyvarázs program életében kiemelkedő jelentőségű, hogy nem csak a biztosító, hanem ügyfelei is tesznek felajánlásokat a program számára.
Luc Cools, a K&H Csoport vezérigazgató-helyettese és Szél-Molnár Gábor, a Podium Production ügyvezető igazgatója együtt adták át a gyermekeknek és szüleiknek a jegyeket, a kórház játszóházában, a Disney figurák kíséretében.

"A teljes élethez, a lelki egészség is hozzátartozik, ezért az anyagi támogatás mellett szórakoztató gyerekprogramokkal is megajándékozzuk a gyermekeket. Ezek az élmények elősegítik a gyógyulást, hiszen az előadás által egy nagy álmuk válhat valóra: megelevenednek a kedvenc mesehőseik, akiket testközelből csodálhatnak meg a karácsonyi jégrevűn. A nagyvonalú és visszatérő felajánlás példaértékű megmozdulás abban a tekintetben is, hogy a magyar kis-és középvállalatok körében okos döntésével úttörő szerepet vállal a társadalmi felelősségvállalásban" - mondta el Luc Cools.

"A gyermekegészségügy támogatása olyan alapvető feladat, ami mellé szívesen állunk és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk élményekben gazdag perceket adni a kis betegeknek. Gondoltunk azokra is, akik ágyhoz vannak kötve, éppen ezért a jegyátadóra a Disney figurák is eljöttek" - tette hozzá Szél-Molnár Gábor.

2008.12.11 11:20:30

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések