Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Júniusig nem vész el a tavalyi kártyapénz

kategória: Sport, sport-egészségügy , Új termékek, szolgáltatások

Május 31-éig meghosszabbította a kormány a SZÉP-kártyákra 2011-ben feltöltött összegek felhasználásának határidejét. Az eredeti szabály szerint a kibocsátást követő év végéig volt lehetőség a kártya alszámláin rendelkezésre álló pénz elköltésére, de tekintettel az év végén lejárt és decemberig még fel nem használt elektronikus utalvány nagyságrendjére, a mintegy 145 millió forintra, a SZÉP-kártya kibocsátását követő második év május 31-éig meghosszabbították az utalványok beváltási határidejét.

Így a 2011-ben feltöltött összegek idén december 31. helyett 2013. május 31-éig használhatók fel, a 2012-es juttatások pedig 2014. május 31-éig. A szabályozás új eleme, hogy ha a munkavállaló a meghosszabbított határidőn belül sem költi el a SZÉP-kártyára feltöltött keretet, akkor a kibocsátó a lejáratot követő 30 napon belül visszautalja a maradványösszeget a munkáltatónak, aki dönthet annak további felhasználásáról.

2013.01.02 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Aranyér

13 tipp az aranyér megelőzésére

Nem feltétlenül kell mindennap elszenvednünk azt a sok kellemetlenséget, ami az aranyérrel jár, megelőzésére kellő hangsúlyt fektetve ugyanis búcsút inthetünk az altáji fájdalmaknak és vérzéseknek. Tippek, tanácsok.

tovább

Tippek:

Egy tartalmas, őszinte beszélgetés hozzásegít a lelki egyensúlyhoz, megkönnyebbülést hoz, feloldja a szorongásokat. Érdemes egy nagy levegőt venni, és megszervezni, akár még ma estére is sikerülhet.

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések