Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Jótékonysági előadás az Aranyág Alapítvány javára

kategória: babaszoba.hu, Gyermek-egészségügy, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

Jótékonysági színházi előadást rendez a Bal Négyes Páholy Társulat a Ferencvárosi Művelődési Központban, május 12-én 17 órai kezdettel. A bevételt jótékony célra, az Aranyág Alapítvány megsegítésére ajánlották fel. A Hajnalalkony című darab két főszereplője Bajza Viktória és Pankotay Péter.
"Nagyon fontos számunkra, hogy segítsünk másokon, hisz azon túl, hogy szórakoztatjuk az embereket, azok akik beülnek egy-egy előadásra, mind valamilyen problémával küzdenek. A mi célunk, hogy erre a rövid időre feledtessük velük gondjaikat" -mondta Pankotay Péter, a 2005-ben alakult társulat vezetője.

Az Aranyág Alapítványt 1995-ben alapították. Az alapítvány célja a beteg és mozgássérült gyermekek egészségi állapotának javítása, gyógyulásuk elősegítése, ápolási helyeik felszerelésének korszerűsítésével, bővítésével.

Jegyek az előadásra 1.200 forintért rendelhetők elővételben a pr@balnegyespaholy.hu e-mail címen, vagy +36202603196-os telefonszámon.
További információ: http://www.balnegyespaholy.hu

2010.05.01 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Táplálkozás

Zöldségekkel szebb színben látjuk a világot

Napi fél kiló színpompás zöldség és gyümölcs - ennyit kellene a szakértők szerint elfogyasztanunk ahhoz, hogy hozzájáruljunk a daganatos betegségek egyes fajtái, valamint az időskori szembetegségek megelőzéséhez.

tovább

50plusz.hu Fórum

Tippek:

Amikor úgy enne valamit, valójában sokszor csak szomjas. Bármily furcsán hangzik, az embereket gyakran megtéveszti hiányérzetük. Először mindig kezdje ivással, és figyelje, valóban éhes-e még. A hideg gyümölcsteát ajánljuk szomjoltónak.


Szponzorált hirdetések