Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Jöjjön ki Óbudára - az Egészségolimpiára!

kategória: Celeb, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Programajánló

Augusztusban egy, szeptemberben négy alkalommal várja az érdeklődőket az Óbudai Egészségolimpia.

A sportolás mellett a programot különböző egészségügyi szűrések és vizsgálatok egészítik ki, amelyeket augusztus 28-án, szeptember 18-án, 19-én és 26-án használhatnak ki az érdeklődők, több helyszínen is Óbudán.

A 2008-ban útjára indult mozgalom keretében számos rendezvényre, táborozásra és előadásra került sor annak érdekében, hogy a szervezők felhívják a helyes életmódra a kerület lakosainak figyelmét.

"Az egészségolimpia kétéves program, két évet adtunk a felkészülésre. Itt azonban mindenki magával versenyez, mindenkinek saját magát kell legyőznie" - mondta Várszegi József, az eseményt a III. kerületi Önkormányzattal közösen szervező Szent Margit rendelőintézet ügyvezető igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón.

A kezdeményezés mellé olyan ismert sportolók álltak, mint Kovács István olimpiai bajnok ökölvívó, Kropkó Péter Ironman-bajnok triatlonos, Gyurta Dániel világbajnok úszó, valamint Katus Attila aerobic világbajnok.

Részletek: www.obudaegeszseg.hu

2010.08.23 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Korhullám és várható hatások

Nem kell sokat várni ahhoz, hogy a nyugati irányzatok, életstílus elérje Európa közepét, Magyarországot. Éppen ezért ahhoz, hogy a korhullám várható hatásairól reális képet rajzoljunk, meg kell ismerni a nyugati társadalmak átalakulását, trendjeit.

tovább


Szponzorált hirdetések