Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ismét közlekedik a Mikulás-vonat

kategória: Programajánló

November 24-től megint meneszti a forgalmista Miskolcon a Lillafüredre közlekedő Mikulás-vonatot a gyerekek örömére. A Diósgyőrért Közhasznú Alapítvány immár kilencedik alkalommal indítja útjára az Északerdő Zrt.-vel együttműködésben, a szerelvény december 13-áig közlekedik a lillafüredi kisvasút miskolci, Dorottya utcai végállomásáról a Mikulás lillafüredi mesebirodalmába, ahol egy interaktív mesejáték keretében magával a Mikulással is találkozhatnak a kicsik.

A Mikulás-vonatot és annak programját elsősorban tíz év alattiaknak találták ki. Nem hétköznapi utazás ez a kisvasúton, hanem felejthetetlen élményt a gyermekek számára a Mikulás meseszép, varázslatos világába. A kívül-belül feldíszített, este kivilágított vonaton minden kocsiban jelmezbe öltözött szereplők várják a gyermekeket, és az utazás alatt felkészítik őket a lillafüredi feladatokra.

Lillafüreden a Mesebirodalom kapujánál maga a Mikulás várja a kicsiket, majd további jelmezbe öltözött szereplők bekapcsolódásával interaktív mesejátékba vonják be őket a miskolci óvodások és általános iskolások által feldíszített parkban, meseszép díszletépületekkel kialakított helyszíneken.

2011.11.23 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek    Szponzorált hirdetések