Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ismét közlekedik a Mikulás-vonat

kategória: Programajánló

November 24-től megint meneszti a forgalmista Miskolcon a Lillafüredre közlekedő Mikulás-vonatot a gyerekek örömére. A Diósgyőrért Közhasznú Alapítvány immár kilencedik alkalommal indítja útjára az Északerdő Zrt.-vel együttműködésben, a szerelvény december 13-áig közlekedik a lillafüredi kisvasút miskolci, Dorottya utcai végállomásáról a Mikulás lillafüredi mesebirodalmába, ahol egy interaktív mesejáték keretében magával a Mikulással is találkozhatnak a kicsik.

A Mikulás-vonatot és annak programját elsősorban tíz év alattiaknak találták ki. Nem hétköznapi utazás ez a kisvasúton, hanem felejthetetlen élményt a gyermekek számára a Mikulás meseszép, varázslatos világába. A kívül-belül feldíszített, este kivilágított vonaton minden kocsiban jelmezbe öltözött szereplők várják a gyermekeket, és az utazás alatt felkészítik őket a lillafüredi feladatokra.

Lillafüreden a Mesebirodalom kapujánál maga a Mikulás várja a kicsiket, majd további jelmezbe öltözött szereplők bekapcsolódásával interaktív mesejátékba vonják be őket a miskolci óvodások és általános iskolások által feldíszített parkban, meseszép díszletépületekkel kialakított helyszíneken.

2011.11.23 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Táplálkozás

  A tej élet, erő, egészség - és valóban?

  Csontjaink egészsége szorosan kapcsolódik táplálkozásunk egészségéhez. Pozitívan és negatívan egyaránt hathatunk arra, elkerül vagy elér-e bennünket az oszteoporózis, milyen erősek lesznek csontjaink, könnyebben vagy nehezebben törnek-e el.

  tovább

  50plusz.hu Fórum

  Tippek:

  A sport és testedzés a legjobb immunrendszer-erősítő! Mozogjon rendszeresen! Csak arra ügyeljen, hogy megizzadt állapotban ne menjen hidegre, és vegyen magára pulóvert, míg lehűl! Még jobb egy meleg zuhanyozás!


  Szponzorált hirdetések