Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ingyenesen hallgatható meg Prof. Dr. Sótonyi Péter előadása

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Programajánló

Az Óbudai San Marco Szabadegyetem szervezésében, februárban, Prof. Dr. Sótonyi Péter, a Semmelweis Egyetem Országos Igazságügyi Orvostani Intézet igazgatójának előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Az előadást kötetlen beszélgetés követi, mindenki hozzászólhat a témához és felteheti a kérdéseit a professzor úrnak.

Prof. Dr. Sótonyi Péter Széchényi-díjas patológus, az MTA rendes tagja, a SOTE oktatója (egy ideig az egyetem rektora is volt), több kitüntetés birtokosa. Az igazságügyi orvostan elismert szakembere, számos új eljárást vezetett be a gyakorlatba, így az elektronmikroszkópos vizsgálat és az elemanalízis módszerét is.

Címe: Orvosbiológiai kutatások magyarországi szabályozása

Az előadás helyszíne és időpontja: Óbudai Kulturális Központ (1032. San Marco u. 81.), 2010. február 8. 18 óra
A belépés díjtalan!

2010.02.03 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Nyugellátás

A munkával töltött évek elteltével még nem biztos, hogy becsönget a postás. Ahhoz, hogy nyugdíjunkat megkaphassuk, számos bejelentési és igazolási kötelezettségnek kell eleget tennünk, a jogszabályokban előírt feltételek teljesülése mellett.

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések