Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ingyenes szűrések vasárnap, Debrecenben

kategória: Ingyenes szűrések, egészségnapok, Programajánló

Cívis Egészségnapot tartanak szeptember 12-én vasárnap Debrecenben a Nagyerdei Stadionban.

Az ingyenes eseményen szűrővizsgálatokkal, szakorvosi tanácsadással, sport- és szórakoztató programokkal várják az egészségükkel törődő kicsiket és nagyokat egyaránt. A rendezvényre kilátogatók a DVSC-TEVA labdarúgóival is találkozhatnak.

A rendezvényen az egészséges életmódról és különböző betegségekről szóló interaktív előadásokkal várják azokat, akik többet szeretnének megtudni arról, hogy milyen veszélyek leselkednek rájuk, és hogy mit kell tenniük ezek elkerüléséért. A kilátogatók előadást hallhatnak a cukorbetegség, a stroke, a hirtelen szívhalál, a dohányzásleszoktatás, a zöld hályog, a csontritkulás és az allergia témákban, valamint az anyajegyszűrés és az emlőszűrés kiemelt fontosságáról.

A szakmai előadások nyújtotta elméleti ismeretek megszerzése után az ingyenes szűrővizsgálatok révén a debreceniek meggyőződhetnek arról is, hogy nekik személy szerint milyen rizikófaktorokkal kell szembenézniük. A rendezvény biztosította szűrővizsgálatok között a "Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja" elnevezésű kezdeményezés keretében az országot járó szűrőkamionon igénybe vehető 21-féle szűrővizsgálat is megtalálható.

A vizsgálatok után - szintén ingyenes - lehetőséget is biztosítanak, hogy a résztvevők orvossal konzultáljanak.
Hol? Mikor?

Szeptember 12-én, 9 órától
Debrecen, Nagyerdei Stadion
További információ:
www.civisegeszsegnap.hu


A rendezvényen természetesen az egészséges életmód garantálta jókedv kell, hogy a középpontban álljon, ezért különböző szórakoztató és gyermekprogramok is várják majd a kicsiket és nagyokat. A legkisebbek például a Teddy Maci Kórház segítségével megtanulhatják, hogy miként lássák el kedvenc kabalájukat, ha bármi baj történne vele, így nevelve őket az egészségtudatos viselkedésre. A színházi bemutatók, a kézműves és kreatív foglalkozások, a kvízjátékok és a megannyi program mind azt a célt szolgálják, hogy a rendezvényre kilátogató fiatalok és idősek egyaránt kellemesen és hasznosan töltsék el azt az egészségükre szánt néhány órát.

2010.09.10 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Azok a boldog nyugdíjas évek...

A háztól az utazásig ezer dolognál természetesnek tartjuk, hogy meg kell tervezni. Miért lenne más a helyzet éppen a nyugdíjas évekkel? Mi magunk döntjük el, hogy anyagi biztonságban telnek-e.

tovább

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább


Szponzorált hirdetések