Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ingyenes szűrések Gyomaendrődön

kategória: Daganatos betegségek, Diabétesz, Egészségügyi tájékoztatás, Koleszterin, Magas vérnyomás, Szív- és érrendszeri betegségek

Stressz-méréssel, koleszterinszint-méréssel, vérnyomásméréssel, vércukorméréssel, testtömegindex-számítással, asztrológiai és grafológiai elemzéssel várják az érdeklődőket Gyomaendrődön a Közösségi Házban október 18-án, szombaton 10 és 15 óra között.


A Kor Kontroll Társaság által szervezett Nyílt Napon lesz beszélgetés az egészséges életmódról, a daganatos, valamint a szív-, és érrendszeri, illetve a szenvedélybetegségek megelőzéséről, melyen részt vesz B. Király Györgyi, a Kor Kontroll Társaság elnöke, Dr. Kopper László, egyetemi tanár, Dr. Nagy Zsuzsanna, onkológus főorvos, Dr. Ottó Szabolcs, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató helyettese, Dr. Kiss Róbert, a Magyar Kardiológus Társaság főtitkára, Dr. Mucsi Gyula, regionális tiszti főorvos, Dr. Tóth János, diabetológus.

A rendezvényen fellép Karda Bea.

12.55-től jótékonysági árverést rendeznek: Buczkó Imre festő-grafikusművész egyik képét lehet megvásárolni.

13 órától beszélgetés tartanak a stressz és a szív-és érrendszeri betegségek összefüggéseiről, illetve a stressz kiküszöbölésének módszereiről.

A beszélgetőtársak:
Dr. Kiss Róbert, kardiológus,
Dr. Papp Renáta, Országos Alapellátási Intézet,
Bényei Béla, az IMI Mérnökiroda vezetője,
Zelenák Zoltán, a Helpbox alapítója,
Zalatnai Klára, az OBME elnöke.

Fél 3-tól tombolasorsolás lesz, a tombola és az árverés bevételét a Művelődési Háznak ajánlja fel a Kor Kontroll Társaság, hogy pingpongasztalt vehessen a fiataloknak.

A rendezvényre a belépés ingyenes!

2008.10.17 09:26:28

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Gyógyszerszedés buktatókkal

Rendesen beveszi a kalciumot, s mégsem használ csontjainak? Pedig előfordulhat, mert gyógyszereink és ételeink között is felléphetnek olyan kölcsönhatások, amelyek akadályozhatják az eredményes kezelést.

tovább

Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább


Szponzorált hirdetések