Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ingyenes szájápolási tanácsadás a műfogsort viselőknek

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Fog- és szájbetegségek, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Öregedés

Országszerte több helyszínen ingyenes szájápolási tanácsadással várja a műfogsorhasználókat idén nyáron a Corega kamionja, amely holnap Budapestre látogat.


Hazánkban minden tizedik ember rendelkezik műfogsorral, mégis kevesen tudják, hogyan kell helyesen tisztítani a fogprotézist, és még kevesebben mernek beszélni a használat közben felmerülő kérdéseikről, problémáikról. A Corega Mobil Doktor idén nyáron Magyarország több pontján is ingyenes szájápolási tanácsadással várja az érintetteket.

Az érdeklődők 2011. július 15-én 9-17 óra között Budapesten, az Újpest központi Match áruház előtt a megfelelő rögzítés mellett a helyes tisztítást és ápolást is elsajátíthatják, valamint a szervezők ingyenes termékmintákat biztosítanak részükre az otthoni ápoláshoz.

2011.07.14 14:11:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Hogyan lehetünk Matuzsálemek?

A ma harminc évesek akár húsz évvel hosszabb ideig élhetnek, mint szüleik, vagyis a 21. századot kis túlzással valóban hívhatjuk a százévesek korszakának.

tovább

Tippek:

Napi 10 gramm tökmag elfogyasztása mellékhatás nélkül segít enyhíteni az inkontinencia- és prosztata-gondokat. Kiskertben is termeszthető, finom zöldség a Cucurbita pepo.


Szponzorált hirdetések