Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ingyenes szájápolási tanácsadás a műfogsort viselőknek

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Fog- és szájbetegségek, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Öregedés

Országszerte több helyszínen ingyenes szájápolási tanácsadással várja a műfogsorhasználókat idén nyáron a Corega kamionja, amely holnap Budapestre látogat.


Hazánkban minden tizedik ember rendelkezik műfogsorral, mégis kevesen tudják, hogyan kell helyesen tisztítani a fogprotézist, és még kevesebben mernek beszélni a használat közben felmerülő kérdéseikről, problémáikról. A Corega Mobil Doktor idén nyáron Magyarország több pontján is ingyenes szájápolási tanácsadással várja az érintetteket.

Az érdeklődők 2011. július 15-én 9-17 óra között Budapesten, az Újpest központi Match áruház előtt a megfelelő rögzítés mellett a helyes tisztítást és ápolást is elsajátíthatják, valamint a szervezők ingyenes termékmintákat biztosítanak részükre az otthoni ápoláshoz.

2011.07.14 14:11:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Betegápolás otthon

A betegek kerülhetnek olyan állapotba, lehetnek olyan sérüléseik, amikor - a rosszabbodást megelőzendő - nagyon oda kell figyelni arra, hogyan kell őket fektetni, ültetni, mosdatni, illetve, ha szükséges elsősegélynyújtásban részesíteni.

tovább

Tippek:

Bár még nem teljesen tisztázott a hatásmechanizmus, az azonban biztos, hogy a fokhagyma vérnyomáscsökkentő. A megfelelő hatáshoz azonban napi 2 nyers gerezdet kell elfogyasztani! Időnként megéri, de az orvosi kezelést nem helyettesíti!

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések