Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ingyenes stresszcsökkentő tréning indul rákbetegeknek

kategória: Alternatív medicina, Daganatos betegségek, Stressz

Vizsgálatokkal igazolt tény, hogy a daganatos betegek életminőségét és a betegség lefolyását is befolyásolja a stressz.

A stressz különféle hatékony módszerekkel csökkenthető.
E módszerek egyikének elsajátítására hirdetünk 8 hetes ingyenes tréninget daganatos betegek, hozzátartozóik és más érdeklődők részére.

Ha úgy gondolja, túl sokat szorong a betegsége miatt, tanulja meg a stresszel való megbirkózást egy Magyarországon újnak számító technikával.

Az MBSR − (Mindfulness Based Stress Reduction) tréning tematikája külföldön már széles körben elterjedt, a tudatosítás alapú stresszcsökkentésre épül. Számos eredmény bizonyítja, az MBSR program hatékonyságát a stressz csökkentésében és jótékony hatását a daganatos megbetegedések, krónikus fájdalmak, stressz eredetű szív- és légzőszervi megbetegedések, és egyes pszichológiai problémák kezelésében.

Hol?

A tréning helyszíne: Országos Onkológiai Intézet, Tükörterem, 1123 Budapest, Ráth György utca 7-9. Kékgolyó utca felőli bejárat, földszintA tréning október elején indul, rákbetegek számára ingyenes!

Jelentkezni lehet telefonon: Bajor Beánál a 321-74-45 vagy a 06-20-337-46-37-es számokon, illetve a rakasz@rakliga.hu e-mail címen.

2010.09.13 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Cipellőktől a papucsig

A cipő formája az évszázadok során sokat változott, az éghajlaton, az időjáráson és a használati célszerűségen kívül a divat is meghatározta. Örvendetes, hogy ma már a lábbeli egészséges voltára is egyre jobban odafigyelünk.

tovább

Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább


Szponzorált hirdetések