Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ingyenes előadás a meddőségről és az asszisztált reprodukcióról

kategória: babaszoba.hu, Nőgyógyászat, Programajánló, Várandósság

A meddőségről és az asszisztált reprodukcióról szól a Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. és a San Marco Alapítvány Óbudai San Marco Szabadegyetemének áprilisi rendezvénye. A résztvevők dr. Urbancsek János professzor gondolataival ismerkedhetnek meg.

Médiatár főoldal
animáció

In vitro megtermékenyítés

In vitro megtermékenyítés


Dr. Urbancsek János fő klinikai és kutatási területe a szervezeten kívüli megtermékenyítés endokrinológiája. Kezdetben a petefészek stimuláció alatti endokrin változások és azok befolyásolási lehetőségeinek vizsgálatával foglalkozott és ebből írta kandidátusi disszertációját. Ezt követően az in vitro fertilizációs kezelések eredményességének előrejelzése endokrin markerek segítségével témakörben végezte kutatómunkáját, melyből 2006-ban az MTA doktora címet szerezte meg, és melyet több ösztöndíj elnyerése is segített.

Az előadást kötetlen beszélgetés követi, ahol a résztvevők hozzászólhatnak a témához és kérdéseket intézhetnek az előadóhoz - olvasható a rendezvényről kiadott sajtóközleményben.

Az előadás időpontja: április 12-én hétfő, 18-20 óra között.
Helyszín: Óbudai Kulturális Központ, 1032 Budapest XIII., San Marco u. 81.
A belépés díjtalan.

2010.04.07 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Lelki béke, testi egészség

El tudja képzelni magáról, hogy lótuszülésbe helyezkedik a földön egy párnán, behunyja a szemét, a légzése lelassul, és tisztán és elnyújtva ismétli az "Om" szótagot? Ha olyan tisztelettel tekint a testére, mint a lélek templomára, akkor kezdheti is.

tovább

Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább

Tippek:

Minden évben ellenőriztesse vércukorszintjét. Még jobb, ha teljes vérképet csináltat.


Szponzorált hirdetések