Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ingyenes allergiaszűrés - videóval

kategória: Allergia, Bőrgyógyászat, Egészségügyi tájékoztatás, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

Majdnem 800-an jelentkeztek a HáziPatika.com ingyenes allergiaszűrésére, amelyet május 23-ára és 24-ére szerveztünk.

Kattintson ide és nézze meg az eseményről készült videónkat!

A vizsgálatokra időpontot kaptak a páciensek, így elkerülhették a várakozást a szakrendelésen.
A kézhez kapott leletek minden szempontból megfelelnek a hazai szakmai követelményeknek, és alapul szolgálnak a további orvosi vizsgálatokhoz, illetve kezelésekhez, sőt a társadalombiztosítás szakorvosi javaslathoz kötött támogatásainak igénybe vételéhez is.

Az allergiatesztet az allergia tüneteinek jelentkezése előtt érdemes elvégeztetni, nemcsak azért, mert a pollenszezon idején több a beteg, hanem mert ilyenkor megbízhatóbban végezhetők el a vizsgálatok.
Az allergiás megbetegedések mára szinte népbetegséggé váltak, körülbelül minden 5. ember szenved a betegség valamely formájától.
A korán felismert betegségek eredményesen kezelhetők, sok esetben teljes tünetmentesség érhető el, míg kezeletlenül idővel akár asztmává is alakulhatnak.

Elsősorban azokat vártuk, akik a tüneteket már tapasztalták magukon, de kezelésben nem részesülnek, de több olyan látogatónk is regisztrált, akinél már diagnosztizálták az allergiát, ugyanis számukra szakorvosaink meghosszabbítják a terápiás javaslatot.

2008.05.23 17:20:05

forrás: HáziPatika.com/Kéky Kira


Cikkajánló

Témakör: Mozgás

Tai chi - a harmóniában létezés művészete

Mozgás, meditáció, harcművészet és filozófia, szépség és harmónia egyaránt jelen van a tai chiben. Ez az ősi keleti gyógymód a test, a lélek és a tudat edzése egyszerre, vagyis a teljes embert alakító életfelfogásnak is tekinthetjük.

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések