Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Idén is: Segítő Vásár a Millenárison

kategória: Programajánló

Ezen a télen is megrendezik a Segítő Vásárt, amelyen fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek által előállított termékeket vásárolhatnak a látogatók december 8-9-én a budapesti Millenáris Parkban. Az érdeklődők egyebek mellett lakberendezési és használati tárgyak, felsőruházat és kiegészítők, bőrtáskák, pénztárcák, textilből és fából készült kreatív játékok, sportruházat és sporteszközök közül választhatnak.

A vásárlás mellett számos program szerepel a kínálatban: szombaton Grosics Gyula labdákat dedikál a helyszínen, a közönség megismerkedhet Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és világbajnok kajakozóval, fellép a Kolompos Együttes, Muri Enikő és a Napsugár Anna Zenei Jeltánc Társulat.

Vasárnap a Kaláka együttes családi koncertje, a Gördülő Tánccsoport, majd Kocsis Tibor műsora és Erőss Zsolt hegymászóval való beszélgetés szórakoztatja a közönséget. Mindkét nap lesz labdavarrás, kosárfonás, szövés- és festésbemutató, rugósfoci-bajnokság, karácsonyi díszek és ajándékok készítése, léggömbhajtogatás.

Két évvel ezelőtt rendezték meg első alkalommal a Segítő Vásárt. A kezdeményezés elsődleges célja a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek által előállított termékek népszerűsítése, az államilag támogatott munkahelyek és a foglalkoztatók tevékenységének megismertetése.

2012.12.07 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Lélek

  Kapuzárási pánik a férfiaknál

  Hiába néz ki úgy, mint egy görög isten. Sármjával jobban hódít, mint ifjú korában. Minden nővel megtanult már bánni. Megszerezte a polgári léttel járó legnagyobb luxust. Távirányítóval nyílnak előtte a kapuk, de a "kapuzárás" bizony még neki is probléma.

  tovább

  Praktikák:

  Gyógynövénytár

  Gyógynövénytár
  tovább


  Szponzorált hirdetések