Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Hőlégballon-karnevál a Velencei-tónál

kategória: Programajánló

Színes óriásballonok felszállásában, lebegésében gyönyörködhetnek péntektől vasárnapig a Velencei-tóhoz látogatók: az agárdi parkerdőben rendezik meg immár tizenhetedik alkalommal a nemzetközi hőlégballon-karnevált.

A szombati közönségnapon reggel és délután, majd vasárnap reggel 13 hőlégballon emelkedik a magasba, és lebeg a Velencei-tó felett. A résztvevők többsége hazai "ballonos" lesz, de várnak egy angol és egy lengyel csapatot is.

Bár a rendezvény legérdekesebb része a hőlégballonok "felfűtése", a repüléshez való előkészítése, a felszállások közötti időben is látványos programokat, egyebek között légiparádét, ejtőernyős ugrásokat, mazsorett-, valamint rendőrségi és honvédségi bemutatót, autó- és motorkerékpár-kiállítást láthat a közönség. A páratlan légi bravúrokat bemutató helikopterről cukorka- és csokieső is hull majd a nézőtérre. A programsorozatot utcabál fejezi be, amelynek az éjszakai fáklyázás (night glowing) és tűzijáték ad különleges hangulatot.

2011.09.09 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  A fogaink is öregszenek

  Ritka, hogy valaki idős korára is megőrizze fogait teljes épségükben. Az idő múlása fogainkon is meglátszik, érdemes esetleg változtatni néhány fogápolási szokáson.

  tovább

  50plusz.hu Fórum

  Szponzorált hirdetések