Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Hogy ne hízzon el?

kategória: Elhízás

A Kor Kontroll Társaság és a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság nyílt napot tart az Aesculap Akadémián Budapest XI., Halmi u. 20-22. szám alatt november 28-án 10 órától.

Az elhízás a dohányzás után második helyre került a megelőzhető halálokok listáján. Magyarországon a felnőtt lakosság kétharmada küszködik testsúlyproblémákkal. Az elhízást a WHO 1998-ban idült betegségnek nyilvánította, valóságos járvánnyá vált. A magas vérnyomás, a zsíranyagcsere-zavar, a kettes típusú cukorbetegség és több ízületi betegség is az elhízás következménye. Az elhízás nem vicc!

A testsúlycsökkentés legjobb módja a diéta, az egészséges étrend, a rendszeres testedzés. A rendezvény előadásai, kerekasztal-beszélgetései tanácsokkal szolgálhatnak, a kiállítók termékei segíthetnek azoknak, akik fogyni akarnak, vagy nem szeretnének elhízni.

2011.11.26 00:02:00

forrás: 50plusz


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Így öregedjünk tudatosan!

Nem árt időben gondolnunk öregségünkre. Nem mindegy, hogy mi magunk formáljuk azt, vagy az formál, deformál minket. Milyen esélyeink vannak az élet utolsó negyedében? Hogyan lehet rá felkészülni?

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések