Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Hogy ne hízzon el?

kategória: Elhízás

A Kor Kontroll Társaság és a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság nyílt napot tart az Aesculap Akadémián Budapest XI., Halmi u. 20-22. szám alatt november 28-án 10 órától.

Az elhízás a dohányzás után második helyre került a megelőzhető halálokok listáján. Magyarországon a felnőtt lakosság kétharmada küszködik testsúlyproblémákkal. Az elhízást a WHO 1998-ban idült betegségnek nyilvánította, valóságos járvánnyá vált. A magas vérnyomás, a zsíranyagcsere-zavar, a kettes típusú cukorbetegség és több ízületi betegség is az elhízás következménye. Az elhízás nem vicc!

A testsúlycsökkentés legjobb módja a diéta, az egészséges étrend, a rendszeres testedzés. A rendezvény előadásai, kerekasztal-beszélgetései tanácsokkal szolgálhatnak, a kiállítók termékei segíthetnek azoknak, akik fogyni akarnak, vagy nem szeretnének elhízni.

2011.11.26 00:02:00

forrás: 50plusz


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Vastag- és végbélrák

A vastagbélrákban szenvedő betegek száma az utóbbi évtizedekben három-négyszeresére emelkedett. Ma a tüdőrák után a második leggyakoribb rosszindulatú daganatos megbetegedés. Az előfordulási arány 4-6% közötti, nagyon magas érték.

tovább


Szponzorált hirdetések