Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Hobo a Fonóban indít klubot

kategória: Programajánló

Új klubot indít szombaton a budai Fonóban Hobo (Földes László). Azt tervezi, zenél, verseket szaval, vendégeket hív, filmeket vetít, és kiállításoknak is teret ad. "Visszatérek a gyökerekhez, vagyis MOM-ban, az Ikarusban, az FMH-ban, a néhai Lágymányosi Közösségi Házban eltöltött és végigjátszott több száz este gyakorlatához. Bluest, rock and rollt, kuplékat, verseket játszani testközelből az embereknek. Muzsikusokat, költőket, színészeket vendégül hívni, művészfilmeket, zenés filmeket vetíteni, kiállításokat tartani, fiatal bandáknak, énekeseknek bemutatkozó lehetőséget adni és így tovább" - hirdetett programot ajánlójában.

Mint írta, az 1978-ban alapított "szombat esti blueszenekarnak", a Hobo Blues Bandnek tavaly ugyan vége lett, de csak a HBB-nek. Hobo egy B-vel rövidebben tér vissza a rendszeres klubéletbe, "a HB, azaz Hobo és Bandája laza szerkezetű és a zenei céloknak megfelelően állandóan változtatható felállás". A Hobo és Bandájában a régi társ, Póka Egon basszusgitáros mellett jelenleg Póka tanítványai, ifj. Tornóczky Ferenc a gitáros és Szakadáti Mátyás a dobos. Hobo készül a Requiem a bluesért munkacímű lemezre, amelyet Póka Egonnal ír.

A Fonó-beli Hobo-klub havonta egy alkalommal várja a rajongókat 19 órától. A most szombati nyitás után március 31-én, április 28-án, május 26-án és június 16-án lesz klubest, Hobo tervei szerint a rendezvények ősszel folytatódnak.

2012.02.25 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Praktikák:

  VitaminABC

  VitaminABC
  tovább

  Tippek:

  A túró igazi gyomorvédő étel, egyen belőle pár kanállal minden reggel. Különösen, ha gyomra érzékeny a savas ételekre, vagy hajlamos a gyomorfekélyre.


  Szponzorált hirdetések