Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Hírös Hét Fesztivál Kecskeméten

kategória: Programajánló

Hétfőn kezdődik, és vasárnap estig tart Kecskemét legrégebbi múltra visszatekintő és legrangosabb rendezvénye, a Hírös Hét Fesztivál. Az 1934 óta tartó fesztivál első időszakában a mezőgazdasági termékek bemutatásán volt a hangsúly, ma azonban már a turizmus és a kulturális programok széle skálája jellemzi a város legnagyobb rendezvényét.

A város főterén kertészeti és élelmiszer-ipari kiállítás várja az érdeklődőket. A kistérségi társulás 17 településéről több mint 150 kiállító terményeit ismerhetik meg, 50 kézműves munkájába nyerhetnek betekintést az érdeklődők, valamint 28 kulturális csoport produkcióját láthatják a nézők.

Lesz pékverseny, rózsa- és virágkiállítás, dalos-táncos találkozó és a zárónapon megrendezik a babakocsis felvonulást. A fesztivál utolsó napja a gyerekeké lesz, melyen a Ciróka Bábszínház szervez programokat, este pedig az Alma Együttes koncertjére várják a fiatal korosztály tagjait. A reggeltől késő estig tartó programokat a főtéri nagyszínpadon tartandó koncert zárja.

2011.08.21 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


    Tesztajánló

    Asztma-kontroll teszt

    Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


    Szponzorált hirdetések