Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Hírös Hét Fesztivál Kecskeméten

kategória: Programajánló

Hétfőn kezdődik, és vasárnap estig tart Kecskemét legrégebbi múltra visszatekintő és legrangosabb rendezvénye, a Hírös Hét Fesztivál. Az 1934 óta tartó fesztivál első időszakában a mezőgazdasági termékek bemutatásán volt a hangsúly, ma azonban már a turizmus és a kulturális programok széle skálája jellemzi a város legnagyobb rendezvényét.

A város főterén kertészeti és élelmiszer-ipari kiállítás várja az érdeklődőket. A kistérségi társulás 17 településéről több mint 150 kiállító terményeit ismerhetik meg, 50 kézműves munkájába nyerhetnek betekintést az érdeklődők, valamint 28 kulturális csoport produkcióját láthatják a nézők.

Lesz pékverseny, rózsa- és virágkiállítás, dalos-táncos találkozó és a zárónapon megrendezik a babakocsis felvonulást. A fesztivál utolsó napja a gyerekeké lesz, melyen a Ciróka Bábszínház szervez programokat, este pedig az Alma Együttes koncertjére várják a fiatal korosztály tagjait. A reggeltől késő estig tartó programokat a főtéri nagyszínpadon tartandó koncert zárja.

2011.08.21 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  A koleszterin kockázatai

  Magas koleszterinszint vagy hiperkoleszterinémia? Betegség vagy "csupán" egyetlen rizikófaktor? Évek óta nem hagynak vele minket békén. Ez már gyanús. Valóban akkora a jelentősége a koleszterinnek? "Alig ettem zsírt, mégis nőtt a szintje." Mi az igazság?

  tovább

  Tippek:

  Ha egészséges háttal és derékkal élhetünk, a súlyos dolgokat akkor is egyenes háttal guggolásból emeljük föl, és ne hajlott háttal.

  Praktikák:

  VitaminABC

  VitaminABC
  tovább


  Szponzorált hirdetések