Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

HáziPatika.com: tulajdonrészt vásárolt a Sanoma Budapest

kategória: Gondolta volna?

A Sanoma Budapest ötvenszázalékos tulajdonrészt szerzett a HáziPatika.com csoportban, 2011-ben a médiavállalat részesedése száz százalékra nő.  

Piacvezető a cégcsoport az online és nyomtatott portfóliójával a női tartalomban. Célja továbbá az egészség-vertikum erőteljes és széleskörű megjelenítése. Most pedig Olyan ismertebb, orvos-szakértők által támogatott hazai egészségügyi portálok kerültek a HáziPatika.com csoport megvásárlásával a médiavállalat újmédia divíziójának a  gondozásába, mint a hazipatika.com, a babaszoba.hu, valamint az idősebb korosztálynak szánt 50plusz.hu weboldal.  

További lendületes fejlődésre lehet számítani
Több mint tíz évre tekint vissza a HáziPatika.com csoport története. Havonta átlagosan 700.000 egyedi látogató keresi fel a portált, akik több mint negyven témában kereshetnek információkat problémájukra. Egészségügyi témájú cikkek mellett megtalálhatók a honlapon kapcsolódó hírek, nemzetközi érdekességek, videó anyagok is. Elengedhetetlen fontosságú, hogy ezek a weboldalak az egészség-vertikum területén belül hiánynak számító precizitást, szakmai hitelt, akadémiai orvoslást garantálják. "Bízom abban, hogy a HáziPatika.com és a Sanoma Budapest kapcsolatba kerülésével újabb lendületes fejlődési ütem vár a HáziPatikára" - mondta Gerentsér Imre, a Sanoma Budapest újmédiadivízió-igazgatója a szerződéskötés bejelentésekor.

2010.01.23 00:02:00

forrás: MedipressSzponzorált hirdetések