Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Hat olvasónk kapott ajándékot tőlünk

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Gondolta volna?

Középiskolai tananyag magyarázatában segítünk animációinkkal, tesztjeinkkel, daganatos betegségből felépüléskor adtunk tanácsokat - ez derült ki abból az írásból, amelyet Pappné Dorogi Ibolya juttatott el a HáziPatika.com olvasói cikkírói pályázatára.
"Egy szakközépiskolában tanítok, többek között élelmiszer-ismeretet és táplálkozástani-ismereteket. Mivel a videók nem tölthetők le, a szaktantermünkben a számítógépet összekapcsoltam a televízióval, és egy nagy képernyőn keresztül tudjuk együtt megnézni a gyerekekkel az érdekességeket. Azok a diákok is láthatják, akiknek otthon nincs internet hozzáférésük. A táplálkozástani ismereteket is könnyebben elsajátítjuk, ha együtt böngésszük a honlapot, képek segítik a megértést, az interaktív rovatban lévő tesztek, kalkulátorok mindig nagy tetszést aratnak. Az étrend-mintákat is közösen szoktuk elemezni, megbeszélni, mennyire tér el attól, amit ők otthon megszoktak" - írta például Ibolya, aki aki pályázatunk első helyezettje lett.

Médiatár főoldal

Megjutalmaztuk olvasóinkat!

Megjutalmaztuk olvasóinkat!

Mozsár Andrásnét az orrmandulaműtét szükségességéről győzte meg honlapunk néhány cikke, és akkor is volt lélekjelenléte nálunk tájékozódni, amikor a patikus kenőcsöt vetetett vele, hogy kislánya megégett kezét azzal ápolja. "Az önök honlapján azonnal megtaláltam az égési sérülések kezelésére vonatkozó cikket, amiből rögtön kiderült, hogy nem szabad bekenni a kenőccsel a gyermek kezét" - írta Mónika.

Őcsi Judit lett a harmadik helyezettünk, ő nagyon sokat olvas minket, megírta, melyek a kedvenc rovatai, és azt is, hogy úgy gondolja, hozzájárulunk egészsége megőrzéséhez. "Mivel egy mozgékony nagyi vagyok, örülök a tornagyakorlatoknak, főleg a gerinctornának. A négy csoportnak ajánlott gyakorlatokat elvégzem, 88 gyakorlat 'igyekszik' könnyebbé tenni az életemet."

Az előre eltervezett díjakon felül 3 különdíjat is kiosztottunk, mivel a 19 pályamunkából nehezen tudtunk csupán hármat kiemelni.
Tudta-e?

A HáziPatika.com több mint 10 éve ad tanácsot, válaszol kérdésekre, nyújt információt tünetekről, betegségekről, kezelésekről, megelőzésről, egészséges életmódról. Azt kértük, hogy Önök írják meg, mennyire találták hasznosnak cikkeinket, animációinkat, videóinkat, szakértői válaszainkat.

Ezért olvasói cikkírói pályázatot írtunk ki, és a beérkezett írásokból szerkesztőségünk választotta ki a legjobb írásokat - azokat, amelyekből kiderül, hogy Önök miért tartják hasznosnak oldalainkat.Különdíjas lett történetével Marosvölgyi György, akinek az "Alvászavarok" című kiemelt témánk az egyik kedvence, és ezzel kapcsolatos tapasztalatait osztotta meg velünk.
Szintén különdíjat kapott Marjánné Molnár Renáta, aki azt köszönte meg, hogy egy olyan internetes fórum tagja lehet, ahol a nők megoszthatják egymással problémáikat, tapasztalataikat.
Harmadik különdíjasunk a veszprémi Farkas Miklósné, aki túl van már a hatvanon, és teljesen beépültünk az életébe, olyannyira, hogy rosszulléteinek okára is a mi oldalainkat olvasgatva jött rá, így végre rátalált a helyes kezelésre.

A díjkiosztó ünnepségre nem mindenki tudott eljönni, a távol maradóknak az ajándékot postáztuk.
Akik személyesen át tudták venni a díjakat Pilling Róbert főszerkesztőtől és Kéky Kira multimédia-főszerkesztőtől, azok egyben körbejárták a HáziPatika.com-ot, megismerkedtek kollégáinkkal. Megmutattunk számukra néhány kulisszatitkot is. Ők már tudják például, hogy miről fog szólni a HáziPatika.com jövő heti hírlevele - a képen ezt mutatja Márkus Mónika szerkesztőségi asszisztens a díjazottaknak.

A legjobb írásokat jövő évben olvashatják majd oldalainkon. Mindenkinek köszönjük, hogy írt nekünk, öröm volt olvasni, hogy Magyarország legnagyobb egészségügyi portálja kézzelfogható segítséget, hasznos információkat tud nyújtani azoknak, akiket érdekel egészségük megőrzése, problémáik kezelése.

A legjobb írást egy 10 alkalmas Sensolite polarizáltfény-terápiás kezelésre szóló bérlettel jutalmaztuk. Ezenfelül a nyertes válogathat betegtájékoztató és életmódkönyveket a SpringMed Kiadótól, minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványok közül. Ezenkívül megajándékoztuk a "Norbi - A karcsúság receptjei - Update 1 étel- és mozgásreceptek" című kiadvánnyal.

A második legjobb írás díja egy Herb Pharma csomag, mely csúcsminőségű luxuskozmetikumokat és biotechnológiai fejlesztésű szérumokat tartalmaz. A kezelések a plasztikai sebészeti beavatkozások alternatív megoldását kínálják. A csomag tartalma 1 db Botoceutical Platinum, 1 db Laserceutical, 1 db Decolettceutical, 1 db Venoceutical, 1 db Lipoceutical. A 2. helyezett ezen felül válogathat betegtájékoztató és életmódkönyveket a SpringMed Kiadótól, minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványok közül. Ezenkívül megajándékoztuk a "Norbi - A karcsúság receptjei - Update 1 étel- és mozgásreceptek" című kiadvánnyal.

A harmadik helyezett pedig egy nagy Dove csomagot kapott, ezen kívül pedig válogathat betegtájékoztató és életmódkönyveket a SpringMed Kiadótól, minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványok közül. Természetesen őt is megajándékoztuk a "Norbi - A karcsúság receptjei - Update 1 étel- és mozgásreceptek" című kiadvánnyal.

2009.12.20 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tippek:

Ha nehéz tárgyat kell felemelni, guggolásból, egyenes háttal tegye. Testéhez közel tartsa, és emeléskor lélegezzen ki!

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések