Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Háromnapos egészségfesztivál az Arénában

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Elhízás, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Táplálkozás

Ingyenes orvosi és dietetikai tanácsadás, szűrőprogramok és felvilágosító előadások is színesítik a Slimexpo Fogyókúra, Szépség, Egészség fesztivál programjait péntektől vasárnapig a Papp László Budapest Sportarénában.

Az érdeklődőket divat-, sport-, fitnesz-, tánc- és jógabemutatók szórakoztatják, a látványkonyhában megtanulhatják különféle diétás ételek elkészítését, megismerkedhetnek a legújabb fejlesztésű zsírbontó testkezelésekkel, a bio utcában egészséges élelmiszereket találnak, konzultálhatnak plasztikai sebészekkel, esztétikai szalonokkal - közölte Tóth Zsuzsa marketing- és pr-referens az MTI-vel.

Az előadásokban szó esik a "túlsúlyos" lelki problémákról, a hasi zsírpárnákért felelős baktériumokról, a salaktalanítás fontosságáról, a hagyományos kínai orvoslás holisztikus módszereiről a betegségek megelőzésében. A fesztivál célja, hogy a látogatók az ingyenes egészségügyi tanácsadás, orvosi konzultáció, felvilágosító előadások segítségével pozitívan változtassanak életvezetésükön.

2011.03.12 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Önnek mennyi a biológiai életkora?

Hogyan mérhetők a biológiai életkorra utaló, aktuális testi, szellemi állapotra jellemző paraméterek? Nem kell hozzá más, mint egy speciális "Bioaging" szoftver. Lássuk, miről is van szó.

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések