Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Háromnapos egészségfesztivál az Arénában

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Elhízás, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Táplálkozás

Ingyenes orvosi és dietetikai tanácsadás, szűrőprogramok és felvilágosító előadások is színesítik a Slimexpo Fogyókúra, Szépség, Egészség fesztivál programjait péntektől vasárnapig a Papp László Budapest Sportarénában.

Az érdeklődőket divat-, sport-, fitnesz-, tánc- és jógabemutatók szórakoztatják, a látványkonyhában megtanulhatják különféle diétás ételek elkészítését, megismerkedhetnek a legújabb fejlesztésű zsírbontó testkezelésekkel, a bio utcában egészséges élelmiszereket találnak, konzultálhatnak plasztikai sebészekkel, esztétikai szalonokkal - közölte Tóth Zsuzsa marketing- és pr-referens az MTI-vel.

Az előadásokban szó esik a "túlsúlyos" lelki problémákról, a hasi zsírpárnákért felelős baktériumokról, a salaktalanítás fontosságáról, a hagyományos kínai orvoslás holisztikus módszereiről a betegségek megelőzésében. A fesztivál célja, hogy a látogatók az ingyenes egészségügyi tanácsadás, orvosi konzultáció, felvilágosító előadások segítségével pozitívan változtassanak életvezetésükön.

2011.03.12 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

A csontritkulás rizikófaktorai

A csontok leépülése a kor előrehaladtával mindenképpen bekövetkezik, de ha kóros mértékben és már idejekorán felbomlik a csontépítési és csontbontási folyamatok egyensúlya, akkor nyilván elkerülhetetlen a csontritkulás.

tovább


Szponzorált hirdetések