Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Három rendkívüli este

kategória: Programajánló

A József Attila Színház, májusban három estén át rendkívüli előadásra hívja a közönséget. Az 50plusz.hu állandó szerzője, V. Kulcsár Ildikó Mondod-e még a szót, szeretlek? című humoros, ironikus vagy épp az élettől mulattató "rendhagyó párkapcsolati tréningjén" mindenki magára ismerhet. Hiszen a jól működő, szeretetteljes kapcsolatok, házasságok sem mentesek az apró önzésektől, csöndes szóváltásoktól vagy hangos veszekedésektől. Hogyan viseljük el, szeressük meg párunk családját és az általa hozott mintákat? Hogyan alakítsuk ki a csak ránk jellemző életstílust... és még megannyi kérdés.

De a színpadi játék nem keseríti el vagy oktatja ki a nézőket, hiszen a komoly krízishelyzeteket is körbeöleli a szerző iróniája. "Nem hirdetem a szüntelen zökkenőmentes boldogságot - ilyen nincs! -, de azt igen, hogy nem törvényszerű, hogy a hétköznapok monotóniája felfalja a szerelmet. Csakhogy ehhez empátia, életkedv, önzetlenség, bölcs humor és önfegyelem kell." - vallja. Kádek Heny és Gáspár András remek játékával és V. Kulcsár Ildikó belebeszéléseivel élvezetes másfél órás "tréning" tanúi és részvevői lehetnek a nézők május 18-án, 30-án és 31-én, a József Attila Színház Gaál Erzsébet Stúdiójában.

2012.05.10 00:02:00

forrás: 50plusz

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Tippek:

  A köröm megváltozása hiánybetegségre, esetleg súlyosabb betegségre utal. A feketés-barnás elszíneződés gombás fertőzés, a hosszanti árkok megjelenése reumás panaszokra utal. Érdemes tájékozódni jeleiről.

  Praktikák:

  Étrendminták

  Étrendminták
  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


  Szponzorált hirdetések