Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Három nap a nyugdíjasokért

kategória: Öregedés, Programajánló

November 26-28. között ismét megrendezi a Nyugdíjas Expót a G-mentor Kft. a budapesti SYMA Konferencia- és Rendezvényközpontban. A háromnapos esemény az egyetlen, kifejezetten a szenior korosztálynak szóló rendezvény a magyarországi kiállítási palettán.

Az utolsó őszi hétvégén minden a nyugdíjasoknak - és a nyugdíjasokért - történik majd a SYMA-csarnokban. A látogatók megismerkedhetnek számos olyan termékkel és szolgáltatással, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását segítik. Szűrőkamion is várja az érdeklődőket ingyenes egészségügyi szűrésekkel. Bemutatkoznak idősbarát önkormányzatok, idősklubok, valamint számos olyan szálloda és fürdő az ország minden tájáról, amelyek számára kiemelten fontos a nyugdíjas vendégkör. A közönség kedvezményes üdülési ajánlatok közül válogathat és számos ötletet talál a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.

A II. Nyugdíjas Expo programját szórakoztató és kulturális programok, nyereményjátékok és meglepetésvendégek színesítik. Színpadra lépnek nyugdíjasklubok művészeti együttesei, a Magyar Színház művészei, koncertet ad a Hot Jazz Band, Bangó Margit és Kovács Kati. Monspart Sarolta gyaloglóversenyre hívja a közönséget, Nagy Gábor vezetésével pedig a nordic walking alapjait sajátíthatják el a vállalkozó kedvű vendégek. A Szabad Föld hetilap "Topnagyi" nyereményjátékán kétszer egymillió forint talál gazdára, a díjátadást szombaton tartják.

"Ahhoz, hogy életünket jó egészségben élhessük meg, elengedhetetlen az egészséges életmód, a józan életvitel, a megfelelő fizikai aktivitás, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a belső lelki harmónia is" - mondta a rendezvénnyel kapcsolatban Gyurkovits Krisztina, dietetikus.

A hétvégi kiállításon olyan termékek is jelen lesznek, amelyek az idősebb generáció segítségére lehetnek a prevencióban és a rehabilitációban is; így az érdeklődők olyan terápiás- és sporteszközöket ismerhetnek meg, mint pl. a dinamikus ülőpárna vagy az erősítő gumiszalag, amelyek az aktív idős korosztály számára ösztönzően hatnak a testmozgásra, így az egészséges életmódra is egyaránt.

A rendezvény kiemelt szakmai partnere a Nyugdíjasklubok és Idősek "Életet az Éveknek" Országos Szövetsége.
Belépőjegyek elővételben 400 forintos kedvezményes áron igényelhetők a (06-1) 210-8345-ös telefonszámon vagy a www.nyugdijasexpo.hu oldalon.

2010.11.25 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések