Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Halálos négyes - ingyenes előadás az Óbudai San Marco Szabadegyetemen

kategória: Diabétesz, Egészségügyi tájékoztatás, Elhízás, Koleszterin, Magas vérnyomás, Programajánló, Szív- és érrendszeri betegségek, Táplálkozás

A halálos négyes, az elhízás, magas vérnyomás, cukorbetegség, magas zsírszint (metabolikus szindróma) címmel tart ingyenes előadást március 8-án 18 órakor Prof. Dr. Halmos Tamás az Óbudai San Marco Szabadegyetemen (Óbudai Kulturális Központ 1032. San Marco utca. 81).

A belépés díjtalan.

Az Óbudai Egészségolimpia és a San Marco Szabadegyetem együttes szervezésében az előadás előtt 16 és 18 óra között lehetőség nyílik a helyszínen ingyenes vérnyomásmérésre, vércukorszint mérésre, testösszetétel vizsgálatra.
A helyszínen regisztrálhatnak az Egészségolimpiára is.

Animáció: HáziPatika.com

2010.03.04 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Tippek:

A szájhigiéniának is van köze a szívinfarktushoz. A fogszuvasodás közvetetten gyengíti az immunrendszert, és árt az artériáknak, a szívinfarktus kialakulásában is lehet szerepe. A rendszeres fogmosás mellett a fogselyem használata is ajánlott.


Szponzorált hirdetések