Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Gyümölcsízű szex

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Férfi problémák, Nőgyógyászat, Szexológia, Új termékek, szolgáltatások, Változókor

A magyarok 70 százaléka éri el az orgazmust szeretkezés közben, mégis csak minden második ember elégedett a szexuális életével. Ők azok, akik szívesen kísérleteznének az izgalom fokozása érdekében.
A Durex Play™ most dobta piacra új síkosítóját, a Very Cherry selymes érzetű, cukormentes, cseresznyés ízesítésűt. A gyártó szerint a síkosító gél még örömtelibbé teszi a szeretkezést mindkét partner számára.

A Durex magyarországi felméréséből az is kiderült, hogy a fájdalom és a különböző nemi problémák is befolyásolják az elégedettséget.
A nők több mint fele tapasztalt már fájdalmat szex közben. A hüvelyi szárazság akár a kamaszkorban lévő lányoknál is okozhat problémát, és ez a fiú partner élvezetét is rontja. Ez mindkét félnél fájdalmas szexuális együttléthez vezethet.

A Durex szerint az örömteli kísérletezés mellett ennek feloldására is jó megoldást nyújt a Play Very Cherry síkosító gél, melynek használata is egyszerű.

A kísérletező kedvet tovább fokozza a Durex Play vibrációs gyűrű, ami most Durex Play Pleasuremax óvszerrel együtt praktikus csomagolásban kapható - olvasható a cég közleményében.

2008.06.20 15:44:47

forrás: HáziPatika.comSzponzorált hirdetések