Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Gyulai István emlékverseny az olimpia csillagaival

kategória: Programajánló

Pars Krisztián és az amerikai Sanya Richards-Ross után újabb olimpiai bajnok sportoló részvételét jelentették be a hétfői Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői: a vasárnap befejeződött londoni játékokon hármasugrásban arany­érmes Christian Taylor is ott lesz a Puskás Ferenc Stadionban.

Az ingyenes rendezvényen további olimpiai érmeseket is láthatnak majd a szurkolók, ugyanis a 110 gáton ezüstérmes amerikai Jason Richardson, illetve a 800-on bronzérmes, mindössze 17 éves kenyai Timothy Kitum is pályára lép.

Az olimpiai és világbajnok atléták versengése után a Londonból hazatérő olimpiai érmes és pontszerző magyar sportolókkal is találkozhatnak, akik kilátogatnak augusztus 20-án a Puskás Ferenc Stadionba, mivel a hivatalos állami köszöntés a Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíj keretein belül zajlik le.

2012.08.18 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Aranyér

  Az aranyérbetegség kezelése

  Egy bizonyos kor felett egyre többen küzdünk aranyérbetegséggel. Ha utol is ért az állapot, szeretnénk minél előbb megszabadulni tőle, vagy legalább enyhíteni a tüneteket. Cikkünkben az aranyér kezelési lehetőségeit foglaljuk össze.

  tovább

  Praktikák:

  Étrendminták

  Étrendminták
  tovább

  Tippek:

  Nem mindegy, hogy milyen gyümölcsöt vásárol! A sokáig szállított vagy tárolt, de látszólag friss, egzotikus gyümölcsök vitamintartalma sokszor kisebb, mint a mélyhűtött hazainak.


  Szponzorált hirdetések