Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Gyógyszerészeti szakfórum

kategória: Gyógyszerészet

Gyógyszerészeti szakfórumot rendez az IIR Magyarország június 9-11. között a budapesti Hotel Novotel Palace-ban.
A rendezvényen több mint 30 neves vezető szakember vesz részt a gyógyszergyártó vállalatok, az OEP, a GVH, a kormányzat, kórházak, szakmai szervezetek és szövetségek, tanácsadók képviseletében.

Az esemény támogatója a HáziPatika.com.

A konferencia több előadása is foglalkozik azzal hogy az egészségpolitika döntései milyen hatással vannak a gyógyszeriparra.

Néhány kiemelt téma:
Innovációs stratégiák az EU-ban és Magyarországon, biotechnológiai kilátások, a gyógyszeripar helyzete és jövője a magyar gazdaságban, a K+F jövője, a TB-kassza alakulása, kórházi gyógyszergazdálkodás, az egészségügyi reform jövője és hatása a gyógyszeripari szereplőkre, a gyógyszergazdaságossági törvény erdejében.

Ezen kívül hallhatnak előadásokat a gyógyszeripari kommunikációról, az orvoslátogatók szerepéről, az Etikai Kódex bővüléséről, illetve arról, hogy milyen átalakulásokra lehet számítani a kórházszektorban.
Elsősorban gyógyszergyártó és -kereskedő, gyógyszer-nagykereskedő, gyógyászati segédeszközgyártó és natúrtermék-előállító vállalatok, egészségpénztárak, kórházak, gyógyszertárak, patikaláncok képviselőit várják.

Részletes programért kattintson ide.

2008.06.02 16:11:48

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Mozgás

Aki túlélte a csodát

Négy éve él új szívvel Aranyos István tokiói és mexikói olimpikon, magyar bajnok tornász. Visszanyert egészségét a magyar szívgyógyászok, sebészek szakmai tudásán kívül élete nagy szerelmének, a tornasportnak köszöni.

tovább

Tippek:

Egészségtelen csak egy kávéval kezdeni a napot. Serkenti a gyomorsav termelését, károsítja a gyomrot, hosszabb távon akár gyomorfekélyhez is vezethet. Legalább tejet öntsünk hozzá.


Szponzorált hirdetések