Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Gyerekeken segíthet, ha ellátogat egy fehérnemű-üzletbe!

kategória: Gyermek-egészségügy, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Programajánló

Meglepő kezdeményezéssel él az egyik legelismertebb fehérneműgyártó cég, a Triumph. Üzleteibe ajándékokat vár nehéz sorsú gyerekek számára, hogy aztán azokat összegyűjtse és az S.O.S. Gyermekfalu lakóinak juttassa el.

A Triumph Jótett Programot 2009 novemberében indul, országosan közel 300 üzletükben lehet leadni jó állapotú, de már megunt játékot, sportszert, könyvet vagy bármit, amivel a rászorulóknak örömet lehet okozni.
Úgy vélik, hogy mindenki gyűjtöget otthon, tologatja, rakosgatja ezeket a feleslegessé vált játékokat, melyek egy óvatlan pillanatban a szemétben landolnak, mert sem idő, sem energia nincs arra, hogy bedobozolják őket és esetleg eljuttassák a célszemélyekhez. Ezt vállalja most a több mint 120 éves, komoly hagyományokkal rendelkező cég a társadalmi felelősségvállalás keretében.
Az akció "arca" a kétgyermekes Szereres Nóra lett.

2009.11.02 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Nyugellátás

A munkával töltött évek elteltével még nem biztos, hogy becsönget a postás. Ahhoz, hogy nyugdíjunkat megkaphassuk, számos bejelentési és igazolási kötelezettségnek kell eleget tennünk, a jogszabályokban előírt feltételek teljesülése mellett.

tovább

Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább

Tippek:

Nem mindegy, hogy milyen gyümölcsöt vásárol! A sokáig szállított vagy tárolt, de látszólag friss, egzotikus gyümölcsök vitamintartalma sokszor kisebb, mint a mélyhűtött hazainak.


Szponzorált hirdetések