Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Gyerekeken segíthet, ha ellátogat egy fehérnemű-üzletbe!

kategória: Gyermek-egészségügy, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Programajánló

Meglepő kezdeményezéssel él az egyik legelismertebb fehérneműgyártó cég, a Triumph. Üzleteibe ajándékokat vár nehéz sorsú gyerekek számára, hogy aztán azokat összegyűjtse és az S.O.S. Gyermekfalu lakóinak juttassa el.

A Triumph Jótett Programot 2009 novemberében indul, országosan közel 300 üzletükben lehet leadni jó állapotú, de már megunt játékot, sportszert, könyvet vagy bármit, amivel a rászorulóknak örömet lehet okozni.
Úgy vélik, hogy mindenki gyűjtöget otthon, tologatja, rakosgatja ezeket a feleslegessé vált játékokat, melyek egy óvatlan pillanatban a szemétben landolnak, mert sem idő, sem energia nincs arra, hogy bedobozolják őket és esetleg eljuttassák a célszemélyekhez. Ezt vállalja most a több mint 120 éves, komoly hagyományokkal rendelkező cég a társadalmi felelősségvállalás keretében.
Az akció "arca" a kétgyermekes Szereres Nóra lett.

2009.11.02 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Agykontroll - életkontroll

Rendelkezünk egy felmérhetetlen kapacitású, minden ember által alkotott gépnél érzékenyebb intelligenciájú komputerrel. Ez a csodálatos műszer az agy, amely mindenki rendelkezésére áll, de lehetőségeit csak elenyészően kis hatékonysággal használjuk ki.

tovább

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések