Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Gyerekeken segíthet, ha ellátogat egy fehérnemű-üzletbe!

kategória: Gyermek-egészségügy, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Programajánló

Meglepő kezdeményezéssel él az egyik legelismertebb fehérneműgyártó cég, a Triumph. Üzleteibe ajándékokat vár nehéz sorsú gyerekek számára, hogy aztán azokat összegyűjtse és az S.O.S. Gyermekfalu lakóinak juttassa el.

A Triumph Jótett Programot 2009 novemberében indul, országosan közel 300 üzletükben lehet leadni jó állapotú, de már megunt játékot, sportszert, könyvet vagy bármit, amivel a rászorulóknak örömet lehet okozni.
Úgy vélik, hogy mindenki gyűjtöget otthon, tologatja, rakosgatja ezeket a feleslegessé vált játékokat, melyek egy óvatlan pillanatban a szemétben landolnak, mert sem idő, sem energia nincs arra, hogy bedobozolják őket és esetleg eljuttassák a célszemélyekhez. Ezt vállalja most a több mint 120 éves, komoly hagyományokkal rendelkező cég a társadalmi felelősségvállalás keretében.
Az akció "arca" a kétgyermekes Szereres Nóra lett.

2009.11.02 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Magasvérnyomás-betegség

A magasvérnyomás betegség nem gyógyszeres kezelése

Sokáig élt a tévhit, hogy a korral természetszerűleg nő a vérnyomás, és bizonyos magasságig épp ezért nem is kell tenni ellene. A szakemberek ez ma már másképp látják.

tovább

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább

Tippek:

Az esti étkezések - főleg az esti nassolás - sokkal jobban hizlalnak, mintha ugyanennyi kalóriát reggelire vagy ebédre fogyasztunk.


Szponzorált hirdetések