Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Gerincsérülteken segít a Centrál Színház

kategória: Programajánló

A gerincsérültek szociális helyzetének és társadalmi rehabilitációjának javítására ajánlja fel a Centrál Színház a március 11-ei Mégis, kinek az élete? című előadás teljes bevételét. Az Ave-Reha Alapítvány segítségével szervezik meg a jótékonysági estet.

A Mégis, kinek az élete? című előadás premierjét 2008-ban tartották, a darab főszereplője Rudolf Péter, egy nyaktól lefelé mozgásképtelenné vált szobrászművészt alakít. A karakter megformálásában a színészt Antal Zsuzsa segítette, aki baleset következtében 13 éve nyaktól lefelé mozgásképtelen, azóta otthonában él és dolgozik. A színház most azzal viszonozza a segítséget, hogy a gyűjtést Antal Zsuzsának és sorstársainak ajánlják fel.

"Egy színháznak fontos feladata a társadalmi felelősségvállalás. Színházunk szórakoztató előadásokat visz színre, ám a szórakoztatás sohasem lehet öncélú, a társadalmi párbeszédhez hozzá kell járulnia " - fejtette ki Puskás Tamás, a Centrál Színház igazgatója, az előadás rendezője. A Centrál Színház várja az érdeklődőket Rudolf Péter és Antal Zsuzsa beszélgetésére is, amely a március 11-i előadás után negyed órával kezdődik a nagyszínpadon.

2012.02.19 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


    Tesztajánló

    Asztma-kontroll teszt

    Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


    Szponzorált hirdetések