Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Futva vagy gyalogolva: túranap a Pilisben

kategória: Programajánló

Október 20-án, szombaton lesz az 5. Intersport Túranap és terepfutás. Egész délelőttös családi, baráti program a Pilis ösvényein, amikor az ősz a legintenzívebben árasztja csodáit. A túra során olyan látnivalók mellett halad el a mezőny, mint a Teve-szikla, a Mackó-barlang, vagy az egri vár filmből jól ismert mása. A Budapest Sportiroda eseményei közül talán ez a legszebb, de legalábbis vetekszik az őszi és tavaszi Balatonnal.

A rajthelyről, a Csillaghegyi Általános iskolából három különböző távon és útvonalon lehet elindulni, a terepfutó kategóriában reggel 8 órakor tömegrajttal, bakancsosoknak nap közben folyamatosan, úgy, hogy délután ötig az utolsók is visszaérjenek. Részletesebb információt a www.futanet.hu lapon lehet találni.

2012.10.13 00:02:00

forrás: 50plusz

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Megjósolhatja-e egy gép a csonttörést?

  Új irányelveket jelentetett meg klinikusok számára az Egyesült Államok Nemzeti Osteoporosis Társasága a csontritkulással társuló csonttörési kockázat becslésére.

  tovább

  Tippek:

  Nem mindegy, hogy milyen gyümölcsöt vásárol! A sokáig szállított vagy tárolt, de látszólag friss, egzotikus gyümölcsök vitamintartalma sokszor kisebb, mint a mélyhűtött hazainak.


  Szponzorált hirdetések