Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Fusson félmaratont!

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

Szeptember 7-én elrajtol a 23. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton több ezres mezőnye, hogy Budapest utcáin teljesítsék a 21, 097 kilométer hosszú futótávot. A félmaraton, vagyis a "legyőzhető távolság" hazai és külföldi futókból álló mezőnye a Városligetből startolva főváros legszebb részein fut majd keresztül, hogy aztán egy remek sportteljesítményt magáénak tudva érhessen célba. A félmaratont párban is lehet teljesíteni, de akár a 3,5 kilométeres Nike Ligetkörön is lehet indulni, így minden futást szerető megtalálhatja a számára ideális távot ezen a rendezvényen.

Hogy a félmaratoni bemelegítés is tökéletes legyen, a szervezők minden indulót szeretettel várnak szeptember 6-án szombaton a Metropol Reggeli Futás keretében a Margitszigeten.
Közösen bemelegítenek a félmaratonra, majd együtt reggeliznek.

Az esemény részleteiért kattintson ide!

2008.09.03 16:14:12

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Csontritkulás

Csontegészség

A csontok egészségéhez két dolog fontos különösképpen: az egyik a mechanikai megterhelés, azaz a rendszeres testmozgás és sport, és a megfelelő ásványianyag-ellátás, ami az építő folyamatokhoz szükséges.

tovább

Tippek:

A köröm megváltozása hiánybetegségre, esetleg súlyosabb betegségre utal. A feketés-barnás elszíneződés gombás fertőzés, a hosszanti árkok megjelenése reumás panaszokra utal. Érdemes tájékozódni jeleiről.

Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább


Szponzorált hirdetések