Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Fogyásra tanítanak - 13 hetes kurzus indul

kategória: Elhízás, Táplálkozás

Az egészséges táplálékok megismertetése, a kalória-kontroll elsajátítása, az egészséges életmód kialakítása a célja annak a 13 hetes kurzusnak, amely Budapesten indul a Jókai utcai Fiatalosan és Fitten Iroda és Életmód Klubban.
A klubhoz folyamatosan lehet csatlakozni, minden kedden 10 és 17 óra között kedvezményes állapotfelmérést és egészséges ételkóstolót tartanak - tájékoztatta a HáziPatika.com-ot Demeter Éva táplálkozási és életmód konzultáns, a Magyar Elhízástudományi Társaság tagja.

A szervezők célja, hogy a fogyni vágyók elérjék ideális súlyukat és közben ne érezzék rosszul magukat. A heti egy találkozón minden résztvevő számára személyes trénert biztosítanak.
A program kezdetén és végén teljes testösszetétel-analízist készítenek egy orvosdiagnosztikai készülékkel, így a fogyni vágyó teljesen pontos képet kap saját testének összetételéről. Az eredmény alapján személyre szóló kezelési tervet alakítanak ki.
A programban részt vevőknél hetente egyszer testtömeg-ellenőrzést végeznek, így lehetőség van arra, hogy a diétában, életmódváltásban felmerülő kérdéseire választ kapjon, személyre szabott tanácsokat kapjon az egészséges táplálkozás kialakításához. Szakemberek segítségével személyre szabott mozgásprogramot is javasolnak. A programban résztvevők és a családtagjaik minden szombaton 10 és 13 óra között részt vehetnek egy szabadtéri mozgásprogramban.

Célunk a helyes és egészséges életmód kialakítása, illetve terjesztése, a jobb közérzethez szükséges társasági atmoszféra megteremtése, rászoruló családok, gyermekek és idős emberek érdekében karitatív tevékenység végzése. Segítünk abban, hogy tagjaink megismerjék az egészséges táplálékot, amellyel biztosítani tudják a számukra megfelelő tápanyagokat: a makro és mikro tápanyagok tökéletes egyensúlyát - ismertette terveit az Életmódklub vezetője.


A helyes táplálkozás elsajátítása érdekében 3 hónap alatt 12 táplálkozással kapcsolatos témáról hallhatnak előadást, illetve praktikus tanácsokat kapnak a napi életvitel kialakítására. A klubban barátokra, sorstársakra találhatnak, közösen a fogyás, életmódváltás is könnyebb!
A klub tagjai Testtömeg Csökkentő Versenyen vehetnek részt, de a szervezők arra vigyáznak, hogy senki se kockáztassa egészségét a győzelem érdekében - mondta Demeter Éva.
Az életmódváltásban legsikeresebbek díjazásban is részesülnek.

2010.04.19 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tippek:

A túró igazi gyomorvédő étel, egyen belőle pár kanállal minden reggel. Különösen, ha gyomra érzékeny a savas ételekre, vagy hajlamos a gyomorfekélyre.


Szponzorált hirdetések