Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Fiús anyák, lányos apák és így tovább...

kategória: Programajánló

Két könyvet írt egy kötetben V. Kulcsár Ildikó, az 50plusz.hu Melegedő rovatának gazdája, aki hetente örvendezteti meg olvasóinkat újabb és újabb írásával. Ezek közül több is bekerült ebbe a kötetbe. Az egyik könyvet fiús anyáknak, nagymamáknak és nem utolsósorban anyósoknak, a másikat lányos apáknak, nagypapáknak és apósoknak szánja a szerző, aki nemcsak újságíró, tanár, családi mediátor, hanem ötgyerekes anyuka is, aki már négy kisfiú és egy kislány unokával dicsekedhet - a szülő-gyerek kapcsolatról, az éltető vagy fojtogató szeretetről, a generációk harcáról és vágyott békéjéről mesél a tőle megszokott humorral és szomorkás mosollyal.

A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szerző hiába készített számtalan interjút neves-ismert személyiségekkel, sőt koronás főkkel is, elsősorban a hétköznapi emberek iránt érdeklődik. Az foglalkoztatja, hogy miként tesszük egymást boldoggá-boldogtalanná, és hogyan lesz a család védelmet adó menedék vagy földi pokol.

V. kulcsár Ildikó: Fiús anyák kézikönyve / Lányos apák kézikönyve (Nők Lapja műhely 2013., 2900 Ft)

2013.06.19 00:02:00

forrás: 50plusz

Kapcsolódó hírek, érdekességek


    Tesztajánló

    Asztma-kontroll teszt

    Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

    50plusz.hu Fórum

    Szponzorált hirdetések