Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

A méhcsípés fiatalít!

kategória: Bőrgyógyászat

Tudósok nemrég arra a felfedezésre jutottak, hogy a méhcsípés méreganyaga fokozza a kollagéntermelést, ennek következtében a bőr visszanyeri fiatalos rugalmasságát, és kevésbé lesz érzékeny a környezeti hatásokra. A méhmérget tartalmazó arcmaszkok évek óta nagy népszerűségnek örvendenek a hírességek körében, ám eddig csak a szépségszalonok és gyógyfürdők falai között lehetett élvezni jótékony hatását. Egy tizenkét éves kutatómunkával kifejlesztett új készítmény azonban változtat ezen. A koreai tudós, dr. Sang Mi Han csodaszere már a napokban beszerezhető lesz brit üzletekben.

A forgalmazó kozmetikai vállalat szerint ez a termék az új botox. Öt változatban lesz kapható, hidratálóként, arctisztítóként, bőrkezelő szérumként, bőrregenáló krémként és fiatalító arcmaszkként. Használatakor mintha valóban méhcsípés érné az arcot, így a vér az érintett területre áramlik, aminek következtében megnövekszik a bőr feszességét elősegítő kollagén és elasztin termelése.

Az állatvédőknek sincs okuk aggodalomra, mivel a méreganyag begyűjtését egy olyan speciális eszköz segítségével végzik, mely semmiféle kárt nem okoz a méhekben. Egy üveglapot helyeznek a kaptár bejárata elé, melybe enyhe elektromos áramot vezetnek, ez arra ösztönzi a méheket, hogy csípjék meg az üveget. Mivel azonban olyan felületbe csípnek, melyen nem bírnak áthatolni, potrohuk érintetlen marad, így nem pusztulnak el a csípés következtében. Ezután a méreganyagot megszárítják, begyűjtik és alaposan megtisztítják a szennyeződésektől.

2011.12.06 00:02:00

forrás: Medipress


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Lelki fájdalomcsillapítás

Minden gesztusunkkal tudatnunk kell súlyos beteg szerettünkkel, hogy a köznapi, merev falakon túlléptünk, s olyan közel vagyunk egymáshoz, amennyire csak lehet. Ne térjünk ki kérdései elől.

tovább

Tippek:

Amikor úgy enne valamit, valójában sokszor csak szomjas. Bármily furcsán hangzik, az embereket gyakran megtéveszti hiányérzetük. Először mindig kezdje ivással, és figyelje, valóban éhes-e még. A hideg gyümölcsteát ajánljuk szomjoltónak.

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések