Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

A méhcsípés fiatalít!

kategória: Bőrgyógyászat

Tudósok nemrég arra a felfedezésre jutottak, hogy a méhcsípés méreganyaga fokozza a kollagéntermelést, ennek következtében a bőr visszanyeri fiatalos rugalmasságát, és kevésbé lesz érzékeny a környezeti hatásokra. A méhmérget tartalmazó arcmaszkok évek óta nagy népszerűségnek örvendenek a hírességek körében, ám eddig csak a szépségszalonok és gyógyfürdők falai között lehetett élvezni jótékony hatását. Egy tizenkét éves kutatómunkával kifejlesztett új készítmény azonban változtat ezen. A koreai tudós, dr. Sang Mi Han csodaszere már a napokban beszerezhető lesz brit üzletekben.

A forgalmazó kozmetikai vállalat szerint ez a termék az új botox. Öt változatban lesz kapható, hidratálóként, arctisztítóként, bőrkezelő szérumként, bőrregenáló krémként és fiatalító arcmaszkként. Használatakor mintha valóban méhcsípés érné az arcot, így a vér az érintett területre áramlik, aminek következtében megnövekszik a bőr feszességét elősegítő kollagén és elasztin termelése.

Az állatvédőknek sincs okuk aggodalomra, mivel a méreganyag begyűjtését egy olyan speciális eszköz segítségével végzik, mely semmiféle kárt nem okoz a méhekben. Egy üveglapot helyeznek a kaptár bejárata elé, melybe enyhe elektromos áramot vezetnek, ez arra ösztönzi a méheket, hogy csípjék meg az üveget. Mivel azonban olyan felületbe csípnek, melyen nem bírnak áthatolni, potrohuk érintetlen marad, így nem pusztulnak el a csípés következtében. Ezután a méreganyagot megszárítják, begyűjtik és alaposan megtisztítják a szennyeződésektől.

2011.12.06 00:02:00

forrás: Medipress


Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább

Tippek:

A sport és testedzés a legjobb immunrendszer-erősítő! Mozogjon rendszeresen! Csak arra ügyeljen, hogy megizzadt állapotban ne menjen hidegre, és vegyen magára pulóvert, míg lehűl! Még jobb egy meleg zuhanyozás!


Szponzorált hirdetések