Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Evezős Vízi Majális a Népszigeten

kategória: Programajánló

A Budapest Evezős Egyesület népszigeti vízitelepén és az Újpesti Öbölben ötödik alkalommal rendezik meg szombaton a Vízi Majális elnevezésű evezős szabadidős sportnapot.

Az ingyenesen látogatható eseményen a családi programok mellett 16 kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők, 300 m-es távon. A Magyar Evezős Szövetség tájékoztatása szerint a reggel tíztől este hatig tartó programokat közösen szervezi az Urbitális Majális rendezvénysorozat részeként a Budapest Evezős Egyesület, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ és a Népszigeti Szabadidő és Vízisport Egyesület.

"Rendezvényünkön a sportos, valamint kulturális események és a szórakozási lehetőségek egyaránt megtalálhatóak. Idén is népes forgatag és színes program várja a látogatókat: többek között lesznek vásárosok, koncertek, énekesek, táncosok, gyermekjátékok, evezős versenyek, ergométer, felfújható játékok, különböző, kipróbálható evezős csónakok, sárkányhajók és aki szeretne, sétahajózhat is a vízen" - foglalta össze a sportnap kínálatát Tarján Tamás főszervező.

2011.05.14 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Legújabb vívmányok a daganatdiagnosztikában

  A daganatok elleni küzdelemben, a daganatos elváltozások kiszűrésében és gyógyításában elsőrendű lenne, ha a szaktudás mellett, mindig rendelkezésre állnának a legkorszerűbb technikák, a legújabb vívmányok, gyógyszerek és vakcinák.

  tovább

  50plusz.hu Fórum

  Szponzorált hirdetések