Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Év kórháza szavazás: elsőkből utolsók?

kategória: Egészségügyi tájékoztatás

Még december közepéig lehet voksolni a HáziPatika.com Év kórháza szavazásán az államilag finanszírozott, fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményekre. Eddig 5100 szavazat érkezett be, és a voksolás végéhez közeledvén kíváncsiak voltunk, hogy állnak ekkora tömegű szavazat után az elmúlt három év nyertesei, vajon idén is az élmezőnyben találjuk őket, esetleg leszakadtak az új, feltörekvő kórházak mellett.

A "HáziPatika.com - Az év kórháza" megtisztelő címet 2010-ben a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza nyerte el, és idén úgy tűnik, kevéssé támogatják a betegek szavazataikkal, hiszen jelenleg a 23. helyen áll az összesített listán.

A 2009-es nyertes sem olyan eredményes idén, mint két éve: a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központja leszakadt az élmezőnytől, mindössze a 16. helyen áll jelenleg.

A miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház 2008-ban nyerte el az Év kórháza címet, ám úgy tűnik, most minden korábbi győztesnél jobban lemarad az élmezőnytől, az intézményre adott voksok mindössze a 89. helyre elegendőek.

Támogassa ezeket a kórházakat is szavazataival, ha Ön is szeretné, hogy újra ők nyerjék meg a szavazást! A szavazatokat még 2011. december 18-ig leadhatja bárki, a www.azevkorhaza.hu oldalon több kategóriában - például orvos-szakmai színvonal, környezet, infrastruktúra, szakszemélyzet és ellátás - lehet minősíteni minden fekvőbeteg-intézményt.

A látogatók szavazatai alapján az egyes kategóriák legjobbjai mellett a portál az összesített abszolút győztest is kihirdeti, amely egy éven át viselheti a már patinásnak mondható, megtisztelő "Az év kórháza 2011" címet. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2012 januárjában, nyilvános eseményen kerül majd sor.

2011.12.04 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Csonttörést okoz?

Az A-vitamin túlzott fogyasztása meggyengíti a csontokat, és ez lehet az egyik magyarázata a fejlett országokban járványszerűen terjedő patológiás csonttöréseknek - írja a The New England Journal of Medicine. Ez azonban nem keverendő az oszteoporózissal.

tovább

Tippek:

Szabaduljon meg túlsúlyától - a kiindulási testsúly 10 %-ának leadásával vércukorszintje akár a felére is csökkenhet!


Szponzorált hirdetések