Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Érintésterápiával enyhítik a szenvedést

kategória: Alternatív medicina, Daganatos betegségek

A rákkezelések során átélt mellékhatások terén jelentős javulást tapasztalnak azok a betegek, akik részt vesznek az úgynevezett Jin Shin Jyutsu érintésterápián. Ez filozófiájában nagyban hasonlít az akupunktúrás kezelésekhez. A Jennifer Bradley irányításával a Kentucky Egyetem Markey Rák Központjánál elvégzett kutatás során a szakemberek 159 rákbeteget figyeltek meg a Jin Shin Jyutsu terápia minden egyes alkalma előtt, illetve után, és arra keresték a választ, milyen mértékben változik a betegek fájdalma, idegessége, továbbá émelygése egy 0-tól 10-ig terjedő skálán. A vizsgálat kimutatta, hogy minden egyes kezelés után javulás történt valamennyi területen, idegesség terén átlagosan három, fájdalom és émelygés terén pedig két-két ponttal alacsonyabb értéket jelöltek meg a betegek.

Öröm volt látni, hogy korra, nemre vagy a betegség típusára való tekintet nélkül, mindenki javulást tapasztalt - mondta Jennifer Bradley. Ezért is ajánlja intézményében térítésmentesen a Jin Shin Jyutsu terápiát minden rákbetegnek. A kezelés során a betegeket 52 különböző, úgynevezett energetikai ponton érintik meg nagyon finoman, többek között az ujjakon, lábujjakon, továbbá a felső kar vagy a vádli különböző részein. A betegeknek a cipő kivételével semmilyen ruhadarabjuktól nem kell megválniuk, az érintések azokon keresztül történnek vagy az erre a célra kialakított kezelőszobában, vagy a beteg saját kórtermében. (A megfigyelések azt mutatják, hogy előbbi helyszínen jelentősebb lehet a javulás mértéke.)

2012.07.07 00:02:00

forrás: Medipress


Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább

Tippek:

Bár még nem teljesen tisztázott a hatásmechanizmus, az azonban biztos, hogy a fokhagyma vérnyomáscsökkentő. A megfelelő hatáshoz azonban napi 2 nyers gerezdet kell elfogyasztani! Időnként megéri, de az orvosi kezelést nem helyettesíti!

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések