Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Erdőhegyi Brigittának mekkora a testtömeg-indexe? Segítségünkkel kiderült!

kategória: Celeb, Egészségügyi tájékoztatás, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Sport, sport-egészségügy

  
 

Testösszetétel-analízist készítenek

 
A HáziPatika.com egészségstandján ellenőriztette egészségügyi állapotát Erdőhegyi Brigitta énekesnő, aki a "sztárok az egészségért" elnevezésű program keretében a Fitbalance rendezvényen is a sport és az egészségtudatos életvitel fontosságát hirdette.

A Fitbalance az év egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztiválja volt, amelyet tegnap tartottak a Papp László Budapest Sportarénában. Öt különböző színpadon a legnevesebb oktatók várták a sport szerelmeseit a fitness, aerobic, jóga, a pilates, valamint a Spinning legkülönfélébb óratípusaival.

A HáziPatika.com számára a legfontosabb érték az egészséges életmód népszerűsítése, valamint felhívni a figyelmet a megelőzésre. Ennek szellemében portálunk szakértői egészségügyi szűrésekkel, mozgási és táplálkozási tanácsadással várták az egészséges életmódra fogékony érdeklődőket a HáziPatika.com Egészségpark elnevezésű standján. A nap folyamán több száz látogató fordult meg standunkon, akik megtudhatták vajon az egészséges tartományban van-e vérnyomásértékük, vércukorszintjük,
  
 

Az énekesnő Pilling Róbert főszerkesztőnk társaságában

 
milyen a testösszetételük, és ha valamelyik érték túl volt a normál tartományon, akkor hasznos életviteli, táplálkozási tanácsokat kaptak.

Erdőhegyi Brigitta kíváncsian próbálta ki vizsgálatainkat és örömmel nyugtázta, hogy vérnyomásának értéke és vércukorszintje is az egészséges tartományban van. A karcsú énekesnőnek a testösszetétel monitortól sem kellett tartania, hiszen testzsír-százaléka és izomtömeg százalék értéke alapján semmi oka aggodalomra. Brigitta 19-es testtömeg-indexe az ideális tartományba esik, így sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége, csupán arra, hogy tartsa a formáját.

Béres Rita

2010.05.03 12:03:02

forrás: HáziPatika.com


Tippek:

Ha nehéz tárgyat kell felemelni, guggolásból, egyenes háttal tegye. Testéhez közel tartsa, és emeléskor lélegezzen ki!

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések