Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Elhunyt Vértessy Sándor

kategória: Öregedés

Életének nyolcvanharmadik évében, május elsején rövid szenvedés után meghalt Vértessy Sándor, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének Rózsa Ferenc-díjas és Aranytollas tagja, a Magyar Televízió örökös tagja, volt főmunkatársa - közölte az MTI-vel a család.

Az MTV arcképcsarnoka azt írja, Vértessy Sándor megszámlálhatatlan műsor készítője és "arca" volt. Otthon érezte magát a dokumentumfilmes műfajban éppúgy, mint a nagyszabású, több helyszínen zajló élő közvetítésekben és játékokban. Műsorvezetőként, szerkesztőként, rendezőként egyaránt dolgozott. Főbb munkái közé tartozott egyebek mellett a Tévé jelenti című heti közéleti magazin, riporterként és műsorvezetőként dolgozott a Kék Fény bűnügyi műsorban is, a Riporter kerestetiknek pedig műsorvezetője, később zsűritagja volt.

2012.05.05 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Beszámoló az anti-aging világkongresszusról

Az Anti-Aging Világkongresszust a francia Riviérán, Monte Carloban rendezték. Az öregedési folyamatok késleltetése, betegségek prevenciója, a fiatalító eljárások (kozmetikai dermatológia, sebészet, stb.) legújabb vívmányai kerültek napirendre.

tovább

Praktikák:

Étrendminták

Étrendminták
tovább


Szponzorált hirdetések