Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Éjjel a strandon

kategória: Programajánló

Közel 40 magyarországi gyógy-, élmény- és strandfürdő várja a látogatókat pénteken a strandok éjszakáján különböző kedvezményekkel és programokkal. A fürdőzést népszerűsítő rendezvényt azért augusztus 10-én tartják, mert ekkoriban látható a nagy augusztusi csillaghullás, a Perseida meteorraj. A fürdőkben ezen a napon a többi között zenés programok, csillagles, szaunaszeánszok színesítik a programokat.

A szegedi Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben asztrológusok, jósok és kártyavetők segítségével kutathatják a jövőt a fürdőzők. Bükfürdőről távcsövön kémlelhetik az eget. A Miskolctapolcai Barlangfürdő is csillaglest szervez. A budapesti Palatinus este 11 óráig zenés és táncos programokkal várja a látogatókat. Az újpesti Aquaworld Élményfürdő latin gitáresttel és az erre az estére "komponált" gyümölcsös szaunaszeánszokkal.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben a 100 forinttal drágább belépőket vásárlók azoknak a gyermekeknek az úszásoktatását támogatják, akiknek anyagi okok miatt nem lenne módjuk úszótanfolyamra járni.


Videó: HáziPatika.com

2012.08.08 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Lélek

  A szex nemcsak a fiatalok kiváltsága

  A szerelem még az idősek otthonában is gyakori látogató. Az sem ritka, hogy egybekel az "ifjú pár". Mielőtt bárki azt gondolná, hogy az időskori szerelem csak plátói, jobb, ha felidézi a mondást: öreg ember nem vén ember.

  tovább

  Tippek:

  Szabaduljon meg túlsúlyától - a kiindulási testsúly 10 %-ának leadásával vércukorszintje akár a felére is csökkenhet!


  Szponzorált hirdetések