Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Éjjel a strandon

kategória: Programajánló

Közel 40 magyarországi gyógy-, élmény- és strandfürdő várja a látogatókat pénteken a strandok éjszakáján különböző kedvezményekkel és programokkal. A fürdőzést népszerűsítő rendezvényt azért augusztus 10-én tartják, mert ekkoriban látható a nagy augusztusi csillaghullás, a Perseida meteorraj. A fürdőkben ezen a napon a többi között zenés programok, csillagles, szaunaszeánszok színesítik a programokat.

A szegedi Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben asztrológusok, jósok és kártyavetők segítségével kutathatják a jövőt a fürdőzők. Bükfürdőről távcsövön kémlelhetik az eget. A Miskolctapolcai Barlangfürdő is csillaglest szervez. A budapesti Palatinus este 11 óráig zenés és táncos programokkal várja a látogatókat. Az újpesti Aquaworld Élményfürdő latin gitáresttel és az erre az estére "komponált" gyümölcsös szaunaszeánszokkal.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben a 100 forinttal drágább belépőket vásárlók azoknak a gyermekeknek az úszásoktatását támogatják, akiknek anyagi okok miatt nem lenne módjuk úszótanfolyamra járni.


Videó: HáziPatika.com

2012.08.08 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Mozgás

  Konditerem, nemcsak fiataloknak

  Az edzőterembe járás korunk egyik legdivatosabb sporttevékenysége. Egyre többen látogatják a gombamód szaporodó konditermeket, ahol ideálisak a körülmények az állóképesség fejlesztésére, sőt még a szociális érintkezésre is.

  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


  Szponzorált hirdetések