Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Egyéjszakás kaland a szentendrei művészettel

kategória: Programajánló

A Múzeumok Éjszakája napján, június 18-án délután 3-tól éjfélig a szentendrei belváros valamennyi megyei fenntartású múzeumában és kiállítóhelyén az éppen látható táralthoz kapcsolódó események lesznek. Közreműködésre kérték fel a város magánmúzeumait, galériáit, a kávéházakat, az igényes kézműves tárgyakat árusító boltokat is.

Negyven helyszínen mintegy hatvan program közül lehet majd választani, köztük olyan szervezett séták is lesznek, amelyek több helyszínt, rendezvényt érintenek. Művészeti alkotócsoportok bemutatókat tartanak, a Fő téren retro-programok lesznek a "Szabó család Szentendrén" című időszakos kiállításon.

A Szentendrei Múzeumok és Galériák Éjszakája valamennyi rendezvényét egyetlen (teljes árú, gyermekeknek, nyugdíjasoknak kedvezményes félárú) múzeumi belépőjegy megváltása után kapott karszalaggal lehet látogatni.

Az "egyéjszakás" szentendrei művészeti kalandozás szerencsés módon a "két éjszakás" országos rendezvénysorozatnak úgy vált részévé, hogy a budapesti Múzeumok Éjszakája hat nappal később, június 24-én, pénteken lesz, így ez alkalommal a művészetek és a múzeumok iránt elkötelezett közönség nem kényszerül választásra!

2011.06.17 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Praktikák:

  Gyógynövénytár

  Gyógynövénytár
  tovább

  Tippek:

  Nyugodtabban alszunk, ha nincs túl meleg a hálószobában. Érdemes ezt a helyiséget egy kicsit kevésbé fűteni. Az ideális alvási hőmérséklet 16-18 C körül van. A programozható fűtéssel a felkelés idejére csinálhatunk picit melegebbet.


  Szponzorált hirdetések