Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

"Egy napos gyaloglás az életért" szombaton

kategória: Celeb, Daganatos betegségek, Egészségügyi tájékoztatás, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Nőgyógyászat, Programajánló

Az emlőrák elleni küzdelem jegyében gyaloglást szervez az AVON szeptember 13-án szombaton a Városligetben és környékén. A kezdeményezéshez a Magyar Rákellenes Liga is csatlakozik.

"A környezetemben volt már jó néhány 'nagy ijedség', nem szeretném, ha a családtagjaimnak hasonlókat is át kellene élniük, ha esetleg velem történne valami. Nagyon komolyan veszem, hogy rendszeresen eljárjak szűrésekre, édesanyaként nem is engedhetem meg, hogy ne figyeljek százszázalékosan magamra is" - fejezte ki támogatását Zséda.

A rendezvény célja, hogy minél többen elkötelezzék magukat az emlőrák elleni küzdelemre azzal, hogy részt vesznek az eseményen. A mellrákkal kapcsolatos felvilágosítást támogatja több énekesnő, színésznő, táncművész, modell, műsorvezető, a gyalogláson részt vesz majd többek között Zséda, Kovács Kati, Dombovári Vanda, Keleti Andrea, Pécsi Ildikó, Koós Réka, Kapócs Zsóka, Erdélyi Mónika, Debreczeni Zita, Tóth Vera, Szinetár Dóra, Zimány Linda, Létay Dóra, Madár Veronika.

A mellrák a nők leggyakoribb daganatos megbetegedése, ám a vizsgálati technika és a kezelési lehetőségek gyors ütemű fejlődése lehetővé teszi az időben felfedezett megbetegedések túlnyomó részének gyógyítását.

Programok:
11.00 - 13.00: Regisztráció a Petőfi Csarnoknál
13.00: Bemelegítés Katus Attilával
13.30: Gyaloglás az Életért

16 órától fellép a Petőfi Csarnokban: Gáspár Laci, Four for Dance, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, és lesz Zséda nagykoncert is.

A koncertekkel egyidejűleg szűrővizsgálatok és egyéb programok várják a látogatókat.

2008.09.12 12:38:35

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Kinek jár a közgyógyellátás?

Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy maga vagy családtagja részére segítséget kell kérni a gyógyszerköltségek, vagy egyéb, az egészség helyreállításával kapcsolatos kiadások fedezésére. Ennek egyik módja a közgyógyellátási igazolvány. Ismerjük meg!

tovább

Tippek:

A kipirosodott, kicserepesedett bőrt ne kozmetikai krémekkel, hanem gyógyszertárban kapható zsíros, glicerines kenőcsökkel kenje! Nagyon jó az egyszerű vazelin is, és olcsóbb a legújabb kozmetikai csodáknál!


Szponzorált hirdetések