Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Egy jó történet egészségmegőrző kezelést érhet nálunk!

kategória: Diabétesz, Dohányzás, Egészségügyi tájékoztatás, Gondolta volna?, Magas vérnyomás, Programajánló, Szív- és érrendszeri betegségek, Táplálkozás, Új termékek, szolgáltatások

Szokta olvasni a HáziPatika.com oldalait? Tudtunk már segíteni Önnek valamiben?

Immár több mint 10 éve adunk tanácsot, válaszolunk kérdéseikre, nyújtunk információt tünetekről, betegségekről, kezelésekről, megelőzésről, egészséges életmódról. Most azt szeretnénk, ha Önök írnák meg, mennyire találták hasznosnak cikkeinket, animációinkat, videóinkat, szakértői válaszainkat.

Ezért olvasói cikkírói pályázatot írunk ki, és a beérkezett írásokból szerkesztőségünk választja ki a legjobb írásokat - azokat, amelyekből kiderül, hogy Önök miért tartják hasznosnak oldalainkat.

Az írásokat 2009. december 7-ig várjuk, a részleteket a //www.hazipatika.com/simple/olvasoi_cikkiroi oldalon olvashatja.

Nyeremények:
A legjobb írást egy 10 alkalmas Sensolite polarizáltfény-terápiás kezelésre szóló bérlettel jutalmazzuk, melynek értéke 60 ezer forint. Ezenfelül a nyertes 15 ezer forint értékben válogathat betegtájékoztató és életmódkönyveket a SpringMed Kiadótól, minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványok közül. Ezenkívül megajándékozzuk a "Norbi - A karcsúság receptjei - Update 1 étel- és mozgásreceptek" című kiadvánnyal. Az első díj összértéke tehát 80 ezer forint.

A második legjobb írás díja 40 ezer forint értékű Herb Pharma csomag, mely csúcsminőségű luxuskozmetikumokat és biotechnológiai fejlesztésű szérumokat tartalmaz. A kezelések a plasztikai sebészeti beavatkozások alternatív megoldását kínálják.
A csomag tartalma 1 db Botoceutical Platinum (4950 Ft), 1 db Laserceutical (13.320 Ft), 1 db Decolettceutical (8530 Ft), 1 db Venoceutical (4940 Ft), 1 db Lipoceutical (8530 Ft).
A 2. helyezett ezen felül 10 ezer forint értékben válogathat betegtájékoztató és életmódkönyveket a SpringMed Kiadótól, minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványok közül. Ezenkívül megajándékozzuk a "Norbi - A karcsúság receptjei - Update 1 étel- és mozgásreceptek" című kiadvánnyal. A második díj összértéke tehát 55 ezer forint.

A harmadik helyezett pedig 30 ezer forint értékű Dove csomagot kap, ezen kívül pedig 5 ezer forint értékben válogathat betegtájékoztató és életmódkönyveket a SpringMed Kiadótól, minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványok közül. Természetesen őt is megajándékozzuk a "Norbi - A karcsúság receptjei - Update 1 étel- és mozgásreceptek" című kiadvánnyal. A harmadik díj összértéke tehát 40 ezer forint.

2009.11.08 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Nincs rám szükség?!

A nyugdíjazás eseménye fordulópont jellegű változás, amely próbára tesz legtöbbünket. Teremtse meg a késői évek alapjait! Ne húzza le a rolót, használja kreatívan felszabaduló energiáit!

tovább


Szponzorált hirdetések