Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Kor Kontroll egészségnap Budafokon

kategória: Programajánló

A Kor Kontroll Társaság egészségnapja május 18-án 11 órától kezdődik a Klauzál Házban Budapesten, a Nagytétényi út 31-33. szám alatt. A belépés ingyenes.

A 2-es típusú diabétesz világjárvány. Szeretné elkerülni? Tudja, hogy megfelelő életmódváltozással (testsúly csökkentése, fizikai aktivitás növelése) a cukorbetegség kialakulásának kockázata 58 százalékkal csökkenthető? Már a testsúly 5-7 százalékos csökkentése is mérsékli a kockázatot! Az egészségesebb életmód nem csak a cukorbetegség, hanem számos más súlyos betegség, például a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának valószínűségét is csökkenti. Magyarországon a cukorbetegek fele nem tud betegségéről, ön ne tartozzon közéjük!

A Kor Kontroll Társaság egészségnapján: előadások, beszélgetés, tanácsadás, stressz mérés, vércukormérés, vérnyomásmérés, testzsírmérés. A meghívott szakértők: Dr. Barkai László, a Magyar Diabetes Társaság leendő elnöke, Dr. Balogh Sándor, az OALI főigazgatója, dr. Nagy Erzsébet diabetológus , dr. Borbényi Erika életmódszakértő, Schmidt Judit dietetikus, Szentgyörgyi Rómeó aerobic világbajnok és a gasztronómus Carlo a Duna Televízióból. A végén koncert és tombola.

2011.05.17 00:02:00

forrás: 50plusz

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Lélek

  Lelki fájdalomcsillapítás

  Minden gesztusunkkal tudatnunk kell súlyos beteg szerettünkkel, hogy a köznapi, merev falakon túlléptünk, s olyan közel vagyunk egymáshoz, amennyire csak lehet. Ne térjünk ki kérdései elől.

  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


  Szponzorált hirdetések