Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Eddig halogatta az egészségügyi szűréseket? Most pótolhatja!

kategória: Celeb, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Programajánló

Ingyenes szűrővizsgálatokon, egészségügyi tanácsadáson, előadásokon vehetnek részt azok, akik szeptember 11-én, szombaton ellátogatnak Keszthelyre, a Richter Egészségváros Program egész napos családi rendezvényére.

A program keretében bárki részt vehet többek között prosztata-, csontritkulás- és bőrgyógyászati szűrésen, illetve koleszterinszint- és vérnyomásmérésen is, és az is hamar kiderül - néhány egyszerűbb mérés (súly, magasság) után -, hogy mekkora a testtömeg-indexe.

A szűrővizsgálatok mellett egészségügyi tanácsadásokkal is készülnek a szervezők: az érdeklődők nőgyógyászati, kardiológiai és urológiai témában felmerülő kérdéseikre kaphatnak választ, és kérdezhetnek akár az Alzheimer-kórról is. A patika sátorban a "Kérdezze gyógyszerészét" tanácsadás várja a résztvevőket.

A helyszínen nemcsak saját egészségükért tehetnek a látogatók, hanem a város egészségügyi intézményének fejlesztéséhez is hozzájárulhatnak, hiszen minden résztvevő egyben a gyógyszercég a keszthelyi Városi Kórház számára tett felajánlását is növeli.

Mikor? Hol?

2010. szeptember 11., 10-18 óra
Keszthely, Fő tér
Web: www.egeszsegvaros.huÉrkezéskor mindenki pontgyűjtő füzetet kap, és valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadáson való részvételért, egy-egy előadás meghallgatásáért, teszt kitöltéséért vagy a fitneszeszközök használatáért adománypontok járnak. A beváltott pontokat a gyógyszergyár forintban hozzáadja a kórház számára szánt adomány alapösszegéhez, mely 2 millió forint.

A kampány védnöke Rudolf Péter, mozgásfelelőse pedig Katus Attila. A rendezvényen színpadra lép többek között a Pelso Mazsorett Csoport, a Goldmark Károly Művelődési Központ balett csoportja, a Boróka Néptáncegyüttes és a Gála Társastáncklub.

2010.09.09 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tippek:

Ellenőrizze rendszeresen vérnyomását, mert a magas vérnyomás a látást is veszélyeztetheti.

50plusz.hu Fórum

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább


Szponzorált hirdetések