Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Dobó Kata és Csányi Sándor kisfilmjei a hospice-ról - megnézhető!

kategória: Celeb, Daganatos betegségek, Gondolta volna?, Pszichológia

Dobó Kata és Csányi Sándor főszereplésével, illetve inkább részvételével készültek a hospice-ellátásról szóló rövidfilmek, melyek megtekinthetőek a youtube-on is.
A két színész önkéntesként is segíti a gyógyíthatatlan betegek ápolását! Sokak számára talán meglepő, hogy a két közismert színész miért vállal ilyen nehéz feladatot. Az indíttatásról mindketten beszélnek az interneten közzétett kisfilmben.
Dobó Kata nagymamája daganatos betegként került a Magyar Hospice Alapítványhoz, a színésznő ekkor találkozott azzal a gondoskodással és törődéssel, amit a szervezet orvosai, ápolói és önkéntesei nemcsak a betegnek, hanem a családnak is megadnak, és eldöntötte, hogy ő is önkéntesként segíti az alapítvány munkáját. Csányi Sándor szintén egy közeli hozzátartozója elvesztésekor határozta el, hogy szeretne segíteni a betegeken és időseken, ezért csatlakozott a Magyar Hospice Alapítványhoz.Mindketten rendszeresen látogatják a Budapest Hospice-házat, segítenek a betegápolásban és ismertségükkel igyekeznek népszerűsíteni az alapítvány munkáját. A szervezet kisfilmjeit is önkéntesek készítették, ingyen dolgozott a szerkesztő, az operatőr, a vágó és a sminkes is.

2009.04.21 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Üres már a fészek

A gyermekek "kirepülése" a családi fészekből az "üres fészek szindrómát" hagyja maga után. Mi történik ekkor a házastársi kapcsolattal? Mi marad a fészekben?

tovább

Tippek:

Nyugodtabban alszunk, ha nincs túl meleg a hálószobában. Érdemes ezt a helyiséget egy kicsit kevésbé fűteni. Az ideális alvási hőmérséklet 16-18 C körül van. A programozható fűtéssel a felkelés idejére csinálhatunk picit melegebbet.


Szponzorált hirdetések