Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Dobó Kata és Csányi Sándor kisfilmjei a hospice-ról - megnézhető!

kategória: Celeb, Daganatos betegségek, Gondolta volna?, Pszichológia

Dobó Kata és Csányi Sándor főszereplésével, illetve inkább részvételével készültek a hospice-ellátásról szóló rövidfilmek, melyek megtekinthetőek a youtube-on is.
A két színész önkéntesként is segíti a gyógyíthatatlan betegek ápolását! Sokak számára talán meglepő, hogy a két közismert színész miért vállal ilyen nehéz feladatot. Az indíttatásról mindketten beszélnek az interneten közzétett kisfilmben.
Dobó Kata nagymamája daganatos betegként került a Magyar Hospice Alapítványhoz, a színésznő ekkor találkozott azzal a gondoskodással és törődéssel, amit a szervezet orvosai, ápolói és önkéntesei nemcsak a betegnek, hanem a családnak is megadnak, és eldöntötte, hogy ő is önkéntesként segíti az alapítvány munkáját. Csányi Sándor szintén egy közeli hozzátartozója elvesztésekor határozta el, hogy szeretne segíteni a betegeken és időseken, ezért csatlakozott a Magyar Hospice Alapítványhoz.Mindketten rendszeresen látogatják a Budapest Hospice-házat, segítenek a betegápolásban és ismertségükkel igyekeznek népszerűsíteni az alapítvány munkáját. A szervezet kisfilmjeit is önkéntesek készítették, ingyen dolgozott a szerkesztő, az operatőr, a vágó és a sminkes is.

2009.04.21 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések