Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Díjazták a Bérest, mert felelősen gondolkodik

kategória: Gyógyszerészet, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Új termékek, szolgáltatások

A Béres Egészség Hungarikum Program kapta a Közös Felelősség elismerést, amit október 30-án, a CSR Hungary konferencia keretén belül adtak át. A hazai szakmai zsűri - nemzetközi modell alapján - három kategóriában most először díjazta a cégek társadalmi felelősségvállalását. A Közös Felelősségért járó elismerést a Béres Egészség Hungarikum Program életre hívója, dr. Béres József vette át - olvasható a Béres Gyógyszergyár Zrt. sajtóközleményében.

A Béres József által életre hívott és jelenleg még a Béres Gyógyszergyár által támogatott Béres Egészség Hungarikum Program kiemelten kezeli a közösségi alapú életminőség- és egészségfejlesztési tevékenységet. A program idén meghirdetett pályázatán öt- és tízezer fős települések vehettek részt fenntartható egészségtervek készítésével. A pályázatot megelőzően egészségterv író képzést tartottak a települések számára. Az elkészült egészségtervek közül néhány kiemelkedő ötlet megvalósulásához 2009-ben anyagi támogatást nyújtanak. A Béres Egészség Hungarikum Program korábban a magyaros egészségtudatot egészségindexek segítségével térképezte fel, ami tudományos alapként szolgált a szakmai tevékenységhez.

Az egészségmegőrzésről és betegségmegelőzésről kiadott információs anyagok, az országszerte megvalósult szakmai beszélgetések és az egészségnapokon szervezett tanácsadások mind az egészségtudatosság fejlesztését szolgálják.
A Béres Egészség Hungarikum Program azt szeretné elérni, hogy az egészség valós nemzeti értékké, hungarikummá váljon - olvasható a program hivatalos honlapján, a www.beh.hu oldalon.

Díjat kaptak még:
CSR Menedzsment/Nagyvállalat kategória: Ericsson Magyarország Kft.
CSR Menedzsment/Kis- és középvállalkozás kategória: Nexon Vállalkozási és Kereskedelmi Kft.
Különdíj: Székesfehérvári Polgármesteri Hivatalt

2008.11.06 16:59:17

forrás: HáziPatika.com


50plusz.hu Fórum

Tippek:

Nyugodtabban alszunk, ha nincs túl meleg a hálószobában. Érdemes ezt a helyiséget egy kicsit kevésbé fűteni. Az ideális alvási hőmérséklet 16-18 C körül van. A programozható fűtéssel a felkelés idejére csinálhatunk picit melegebbet.


Szponzorált hirdetések