Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Coca-Cola Testébresztő Női Futógála

kategória: Programajánló

Tizenhatodik alkalommal kerül sor vasárnap Budapesten a Coca-Cola Testébresztő Női Futógálára. Három távon állhatnak rajthoz a futni és gyalogolni vágyók. A versenyközpont a Margitszigeti Szabadtéri Színpadnál lesz.

Az eseményt szervező Budapest Sportiroda tájékoztatása szerint az egyénileg indulók a 7,5 és a 3,5 kilométeres futótávok között választhatnak, de arra is van lehetőség, hogy mindkettőt teljesítsék, a hosszabb távon ráadásul párosban is rajthoz lehet állni (3,5 + 4 km). A gyaloglók számára a rendezők egy 2,8 kilométeres útvonalat jelöltek ki.

A rendezvény az idén csatlakozik az Európa Sport és Egészség Napjához, amelynek megnyitója a futógála első rajtja előtt lesz. Ebből az alkalomból többek között Tarlós István főpolgármester és Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke, európai parlamenti képviselő köszöntik majd a sportolni vágyókat. Az Európa Sport és Egészség Napja programjában szerepel többek között futás, tájfutás, atlétika, súlyemelés, vívás, kerékpár, tollaslabda, evezés, strandkézilabda, asztalitenisz és vadvízi evezés is.

2011.06.04 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Praktikák:

  Mozgássorok

  Mozgássorok
  tovább

  Tippek:

  Hogy jó szájízzel tudjuk csökkenteni a sóbevitelt: együnk sóban-vízben főtt krumpli helyett héjában főttet, a kenyérre tegyünk sajt helyett fűszeres túrókrémet, használjunk a konzervzöldség helyett mélyhűtöttet!


  Szponzorált hirdetések